pondělí 17. července 2017

Kladívkový šrotovník kš 200

Predám kladivkový šrotovník továrenskej výroby KŠ 2A od výrobcu OPMP Trnava. Cena 2€ plus dohoda pri rýchlom jednaní. Kontakt mail, sms, alebo volajte. Kladívkový šrotovník je určen pro zpracování zrn z kukuřice, pšenice,ovsa, ječmene, rýže, dále na fazole, kaštany a jiné plodiny.


Není určen pro … 21€ vrátane RP a DPH. Ušetríte 1€ skladom v expedícii Kedy t.

Ahoj, podle všeho je tam jen jistič s nadproudovou ochranou, není jasné, proč by tam byl stykač. W a tomu zhruba odpovídá 5A odběru, při překročení by měl ten jistič vyskočit, proto je tam ampérmetr. Na drviči je možné šrotovať obilie, kukuricu, raž, ovos jačmeň, ryža, fazuľa, kŕmne zmesy. Síta můžete měnit dle potřebné hrubosti výsledného produktu.


Prodám šrotovník tovární výroby na šrotování všech druhů zrnin i celých kukuřičných klasů. Je osazen 3f 4kw Motorem. Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít.


Získaný produkt je hodnotným krmive.

Kladivkový šrotovník KŠ 200A r. Dohoda, aj dovoz možný do 1km za 20€. PANDORA - URAMMAŠ-300T kladívkový šrotovník na mletí obilí aj celé kukuřice včetně oklasku. Ruský tovární výrobek s masivní kovovou konstrukcí.


Je určen ne na průmyslové, ale občasné domácí farmářské - hobby využití. Motor kW, 3V hvězda trojúhelník, Českomoravská Kolben Daněk. Motor je u šroťáku, ale je to udělané tak, že se prkno, na kterém je motor s vypínačem, dá přendat na fukar. Pre hľadané spojenie sa nenašiel žiadny zhodný záznam v článkoch. Skúste použiť iný výraz.


Ponukam na predaj výkonný 220V vločkovač ovsa a iných obilnín. Dá sa použiť aj ako šrotovník. Vločkovanie jadrového krmiva je pre.


NOVÝ kvalitný výkonný kladivkový šrotovník zn. Kvalitný moldavský továrenský výrobok. Prodám kladívkový šrotovník na obilí, ale používal se i kukuřici, seno a vojtěšku. Zdar, máte někdo KŠ 2? Mám s tím pár problémů chybí mi ten stykač a když jsem rozebral podobný co mám na dojičce tak je tam kolečko na nastavení proudu.


Když ho zapojím na tvrdo, tak se roztočí do extrémních otáček až má člověk strach.

Nemám k tomu návo je to normální protože se to nemá pouštět na. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vyberajte z inzerátov. Zvieratá - Srotovnik inzercia. Informace o kladivkový šrotovník cena. Vyhľadávania súvisiace s výrazom kladivkový šrotovník cena. Náhradní síto pro kladívkový šrotovník hrubost 7mm.


Vítejte na eshopu OkoloZahrady. Přejeme příjemný nákup. Zavřít Přihlásit se Napište nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky