neděle 1. prosince 2019

Zákrytové stříšky

Univerzální zákrytové desky ( stříšky ) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. Proti zatékání vody jsou všechny tyto desky opatřeny po obvodu za spodní strany okapovou. Všechny jsou opatřeny spodní okapovou drážkou pro lepší odvod stékající vody.


Ke všem rozměrům stanových stříšek vyrábíme také tzv. Betonové zákrytové stříšky jsou nejen skvělým estetickým doplňkem vašeho betonového plotu, ale také jeho dokonalým ochráncem.

Ve spodní části má totiž zákrytová stříška takzvanou okapničku, která spolehlivě zajistí plynulý odvod dešťové vody. Nemusíte se tak bát, že by se vám voda při dešti nasakovala do. Zákrytové desky - Betonářská výroba je orientována na drobnější betonové výrobky, z toho hlavně železobetonové kanalizační poklopy různých velikostí,tvarů a únosností, dále celý sortiment plotového programu, počínaje štípanými tvárnicemi, plotovými deskami a patkami, betonovou dlažbou, plotovými sloupky, studničními poklopy, komínovými hlavami a. Plotový zákrytový prvek pro tvarovky a jiné zdivo.


BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA I colormix arabica. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Vhodné pro plotové prvky BEST Nat.


Dekorativní tvarovky určené pro ukončení plotů, plotových zdí a sloupků mají nejen estetickou funkci, ale hlavně funkci ochrannou.

Vyrábíme betonové plotové tvárnice a stříšky v různých površích. Dále nabízíme ztracené bednění, které se používá pro zdění základů. Stanové stříšky vyrábíme v pohledovém. Skvělým doplňkem k betonovým plotovým tvarovkám a kamenům na zeď jsou zákrytové stříšky Diton. Pomohou vám ochránit daný prostor před nežádoucím deštěm nebo slunečními paprsky.


Použití: keramické stříšky pro venkovní použití na ploty, sloupky, ukončení zídek apod. Novým trendem jsou dřevěné ploty s betonovým základem a sloupky. V našem sortimentu nakoupíte několik typů základních stavebních prvků pro tyto ploty.


S tvarovkami, stříškami a cihlami pak už stačí jen šikovný řemeslník a plot bude hotový. Rovný zákrytový prvek pro tvarovky a jiné zdivo ší. Dodáme Vám zákrytové desky, parapetní desky v různých formátech. Prodám sloupové betonové stříšky.


Koupili jsme je s pozemkem a jen tu leží. Prodej betonových stříšek Prosím aktualizujte si svůj prohlížeč nebo vyzkoušejte otevřít stránky v jiném prohlížeči. Jsou jako nové, nepoužité. Samozřejmě i tyto atypické zákrytové plotové stříšky mají ve spodní straně okapovou drážku.


Zabýváme se výrobou i zákrytových desek Vašich rozměrů?

Vyrobíme i atypické stříšky dle vašich požadavků. Stříšky na sloupky jsou jednou z variant zákrytových prvků. Stejně tak můžete pro tyto účely použít stříšky na zdivo či parapetní desky nebo lícové cihly kladené na kant. Vyobrazené průběžné plotové stříšky jsou ve standardních rozměrech.


Jako ostatní klinker materiály se vyznačují skvělými technickými i funkčními vlastnostmi, tak i cihlové parapetní desky a stříšky se vyznačují vysokou kvalitou, mrazuvzdorností a stálobarevností. Parapety i stříšky navíc dodáváme v řadě barevných odstínů i formátů, takže nejste svazováni omezenou nabídkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky