úterý 26. listopadu 2019

Ubrus pvc praha

Nepropouští vodu, takže ji na povrchu snadno utřete. Mirella ubrus PVC M-161D 140cmx 20m. Také je možné ubrus využít, jako látku a ušít z něj například pytel na přezuvky nabo na tělesný úbor. Voskované plátno značky MIMOSA. PVC ubrusy jsou ideální i pro použití venku na zahradě.


Ubrus pvc praha

Kvalitní ubrusy PVC se slevou. Vybavujete si vaší kuchyni nebo si chcete udělat útulnou vaší chalupu? Pokud chcete, aby váš jídelní stůl či jiný stolek byl neustále připravený k použití, pořiďte si ubrus PVC , který vám dle přání nařežeme a zašleme v požadované velikosti. Následujte naši nabídku a prohlédněte.


UBRUSOVINA je velmi oblíbená zejména díky své snadné údržbě a poměrně nízké ceně. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tento materiál nepropouští vodu ani mastnotu a udrží tak stůl vždy čistý. PVC je snadné na údržbu, při znečištění jej stačí utřít vlhkým hadříkem a opět je zase čisto. Spodní vrstva obsahuje netkanou textilii.


Ubrus pvc praha

Látka se nemusí žehlit ani prát a usnadní mnoho domácí práce. Možnost velkoobchodního odběru! Pro domácnosti a různé stravovací zařízení. Vhodné pro mateřské školky a pro školní jídelny. Dle dohody lze vybrat a zakoupit ihned na místě, většinu vystavených zde ubrusu ustřihneme na počkání.


Vybírejte mezi ubrusy s krásnými vánočními motivy. Očistíte je jednoduše vlhkou utěrkou. Na rubu netkaná textilie. Ubrus PVC FL-1- čokoláda, metráž. Pro maximální usnadnění úklidu si do jídelny pořiďte plastový ubrus.


Ubrus pvc praha

Z rubové strany je ubrus opatřen textilní vrstvou, která jej zpevňuje a zabraňuje klouzání ubrusu po. Nezáleží jestli potřebujete snadno otíratelný ubrus do vlastní kuchyně nebo do závodní jídelny. U nás najdete široký výběr vzorů a dodáme vám libovolné množství. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI.


Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Mají praktickou a užitečnou funkci, protože ochrání váš stůl před znečištěním a usazováním nepříjemného prachu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Látkový vánoční a velikonoční na svátek.


Ubrus pvc praha

Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.


Rádi vám ubrus upravíme na atypický rozměr dle vašich přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky