pondělí 11. listopadu 2019

Funkce horkovzdušné trouby

Výhodný je i přesný termostat s nastavením od nízkých teplot, který umožňuje v horkovzdušné troubě také rozmrazovat a sušit ovoce, byliny nebo houby. V troubách ovládaných elektronicky jsou tyto funkce téměř samozřejmé. Nová multifunkční trouba s funkcemi je připravena udělat vše pro perfektní výsledek pečení. Funkce elektrické trouby.


S ohledem na funkce se může lišit i počet programů.

Lepší trouby již mají programů nebo dokonce 1 a to právě s ohledem na typ jídla a samotný výsledek (například pro rozmrazení, přípravu pizzy apod.). Aby nemohlo dojít k otevření trouby během procesu pyrolýzy, jsou u těchto trub po zapnutí funkce pyrolytického čištění automaticky uzamknuty dvířka trouby. Otevřít je je možné až po dokončení celého čisticího cyklu a jakmile teplota poklesne na bezpečnou úroveň. Pyrolytické trouby jsou tak naprosto bezpečné. Zásadním nedostatkem testované horkovzdušné trouby je nepříliš dobře těsnící provedení dveří.


Ta se vlivem horka nepříjemně nahřívají a znesnadňují manipulaci. Nepotěšilo nás ani nepatrné grafické značení na jednotlivých knoflících. To může být špatné čitelné zejména pro starší jedince.

Pečící a horkovzdušné trouby. Chápeme, že věcí, které je potřeba při nákupu trouby zvážit, je hodně. Nabídka na trhu je velmi široká a výběr zboží je kvůli tomu složitý. Stolní vařiče a mini trouby.


Horkovzdušné trouby Zobrazit filtr V. Při výběru vestavěné pečicí trouby zohledněte dispozice kuchyně, četnost používání spotřebiče a počet lidí v domácnosti. Díky tomu budete moc vybrat správnou velikost (rozměry a vnitřní objem) a potřebné funkce a vybavení trouby. Základní funkce a druhy ohřevu v pečících troubách.


Různých funkcí včetně ohřevů může být u pečící trouby až 14. Horní a spodní ohřev – nejčastěji využívaná funkce pro běžné pečení a vaření na jedné úrovni. Hotové pokrmy se při teplotě – 100°C dále udržují na takové. Každý však preferuje něco jiného, proto je třeba zvážit, které funkce pro vás mají smysl a které jsou pro vás zbytečné. Profesionální pečení horkovzduchem nabízí zajímavé funkce , které vám ušetří spoustu času.


Než se rozhodnete zakoupit horkovzdušnou troubu, je třeba myslet na to, co budete v troubě připravovat. Upečte si více druhů pečiva najednou pomocí horkovzdušné trouby. Dle finanční náročnosti jsou pak horkovzdušné trouby vybaveny dalšími funkcemi, které nám pečení zpříjemňují – minutka, základní programování ( na rozmrazení masa, kynutí těsta, infrapečení, ohřev nebo u dražších kusů parní ohřev, klasické funkce mikrovlné trouby , sušení, pečení pizzy.), akustický.

Pokročilejší funkce vám usnadní používání tohoto přístroje. U lepších a dražších horkovzdušných fritéz se setkáte s mnohem lepšími funkcemi než u levnějších. V prvním případě jde de facto o klasický ohřev doplněný o několik ventilátorů. V druhém případě je trouba opatřena speciálním kruhovým topným tělesem a ventilátorem. Komorou trouby je vzduch vyfukován směrem na dveře se skleněným oknem.


Od okna se odráží a putuje zpět. Další jejich výhodou je to, že.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky