neděle 17. listopadu 2019

Dřevěné krabičky na šperky

Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Dřevěné krabičky na šperky. Kč ( dřevěné krabičky na šperky , pouzdra na brýle) v ČR. Platí pro ks - více kusů doprava PPL nebo Zásilkovna.


V nabídce neleznete dřevěné krabičky v různých velikostech a provedeních.

Nejširší nabídka dřevěných krabiček od malých rozměrů až po velké dřevěné krabičky. Krabičky na prstýnky, krabičky na šperky či jiné drobnosti a cennosti. Praktické jsou také dřevěné krabičky na prstýnky, náhrdelník nebo kazeta na manžetové knoflíčky. A pokud sháníte exkluzivní sběratelský dárek pro své blízké, pak je pro vás Alza pamětní stříbrňák vydaný v limitované edici u příležitosti let Alza.


Krabičky jsou rozděleny dle použití na krabičky na prsten, na náramek, na náušnice, na snubní prsteny, na manžetové knoflíčky, na řetízek, na řetízek s přívěskem, na hodinky, na korále, na perly, na malou nebo střední i velkou sadu šperků. Nabízíme: obaly na šperky , papírové krabičky , plastové krabičky , dřevěné krabičky , koženkové krabičky , sametové krabičky , koženkové stojany. Vítejte na stránkách dřevěné krabičky firmy HABAčeK s. Zakázková výroba krabiček ze dřeva, boxů, displejů a jiných drobných dřevěných výrobků je naším úspěšným a dlouhodobým projektem.

Jsou plné přihrádek a šuplíků. Některé krabičky jsou se zrcadlem. V kombinaci s květinovými nebo retro ubrousky z nich můžete vytvořit skutečné skvosty. Zastavte se, uvařte si čaj a vychutnejte si ho. Krásná dřevěná krabička ve tvaru srdce.


Vrchní víko krabičky má romantický zaoblený tvar. Jedinečné v eko stylu dřevěné krabičky na snubní prstýnky v krásném provedení s možností vlastního gravírování. Vážení zákazníci, vzhledem k situaci, která teď panuje v ČR Vás chci informovat, že může docházet ke zpoždění odesílání balíčků a jejich doručování.


Dřevo je velmi kvalitním a oblíbeným materiálem, který slouží k ozdobě interiéru i exteriéru. Náš internetových obchod představuje originální dřevěné krabičky zhotovené z prvotřídních materiálů. Vyrábíme je z borovicového dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vybíráme. Do každé krabičky vám navíc rádi vygravírujeme logo či věnování na přání.


Darčekové krabičky na šperky. Naleznete zde krabičky na alkohol, fotografie nebo čaje. Využijte u nás také laserového gravírování a krabičku ze dřeva si nechte označit Vaším logem nebo osobním věnováním.


Veškeré naše dřevěné výrobky jsou zárukou kvality a. Specializujeme se na dřevěné krabičky , které se nejvíce využívají jako čajové kazety, krabičky na doutníky, nebo například jako luxusní balení vzácné knihy.

Dalším sektorem jsou mateřské školy, kam dodáváme dřevěné šuplíky, vybavení šaten, dřevěné hračky a didaktické pomůcky. DŘEVĚNÉ ŠPERKY Již od pravěku zdobí člověk své tělo různými šperky. Na samém počátku to byly převážně šperky dřevěné , zdobené lasturami, perletí a jinými přírodními materiály. Až později se k výrobě šperků začaly využívat i kovy a drahé kamení.


My se vracíme k samotný. Na výmenu máte až dní. Liší se jak materiálem – dřevěné , nebo papírové, tak různými rozměry.


Nabízíme tedy i krabičky větších rozměrů, jenž jsou vhodné na náhrdelník, větší přívěsek, nebo širší řetízky. Obaly na mieru pre parfémy a kozmetiku. Ruční výroba dřevěných dekorací, dřevěné krabičky , drevenedozy.


Krabice a nosiče se vyrábí v různých velikostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky