čtvrtek 28. listopadu 2019

Diava na nábytek

Vytváří ochranný film a zanechává přirozený vzhled. Návod na použití: Diavu naneste na nábytek a po krátkém zaschnutí přeleštěte flanelem. Obsahuje: 5-chlor-2-methyl-2H-isothiaol-3-on a 2-methy-2H-isothiazol-3-on (3:1).


Diava Cleaner na moderní nábytek 330ml. Tekutá leštěnka na dřevo a dřevěný nábytek , přípravek čistí a leští nábytek zanechává vysoký dlouhotrvající lesk je odolný vodě.

Přípravek je vhodný na konzervaci a leštění nábytku. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Cleaner čistí a odstraňuje prach ze všech druhů nábytku s výjimkou nábytku z přírodního dřeva.


Leštidla na nábytek a přípravky proti prachu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nejpoužívanější prostředek na čištění a leštění světlého nábytku zanechává vysoký dlouhotrvající lesk, odolný proti vodě.


DIAVA multifunkční 3ml.

Nivea Creme Soft toaletní mýdlo 1g. S cenným mandlovým olejem a hebkou krémovou pěnou pokožku rukou jemně. Návod k použití: Výrobek naneste hadrem na čištěný předmět a suchým hadrem přeleštěte. EUH2Obsahuje 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on a 2-methyl-2H-isothiazol-3-on (3:1). Může vyvolat alergickou reakci.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kč ochranný a čistící přípravek na pa. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě. Domácí politura na nábytek 2g včelího vosku rozpustíme ve vodní lázni, poté odstavíme, přidáme 6ml terpentýnu.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. PŘÍPRAVEK NENÍ TESTOVANÝ NA ZVÍŘATECH hypoalergenní čisticí přípravek na podlahy Winni´s Pavimenti LEGNO se slunečnicovým a lněným olejem a výtažkem z dubové kůry je vhodný pro údržbu dřevěných podlah, parket a povrchů vzácných dřevin vhodný pro plovoucí podlahy, dřevěný nábytek , starožitný nábytek atd. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Tato položka nebyla doposud diskutována.


Jak uklízet: Dřevěný nábytek Máte naklizeno a už vám zbývá jen naleštit nábytek ? Cena: Kč : Kč: bez DPH: Načítání.

Obsah balení: 5ml přípravek pro profesionální použití Zboží máme skladem, je připraveno k okamžitému odběru či expedici. Základní cena s DPH: 3Kč. Nábytek je poté odolný proti vodě.


Váš nábytek bude zářit čistotou a leskem. Obsah: 2ml Skladování a použití Způsob. Vhodná pro všechny druhy nábytku. Leštící přípravek na nábytek. Nemastí, odstraňuje prach.


Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky