pátek 8. listopadu 2019

Remington žehlička na vlasy

Remington žehlička na vlasy

Narovinu: Získejte hladké, zářivé vlasy s naší radou žehliček na vlasy. Dosáhnout úžasného efektu jako ze salónu nebylo nikdy jednodušší. Užijte si lesklé, hebké vlasy chráněné před teplem. Vyberte si ze širokého výběru žehliček na vlasy pro uspokojení potřeb různých typů vlasů i životních stylů.


Remington žehlička na vlasy

Na rovinu: získajte hladké, žiarivé vlasy s našou kolekciou žehličiek na vlasy. Dosiahnuť úžasný efekt ako zo salónu nebolo nikdy jednoduchšie. Užite si lesklé, hebké vlasy chránené pred teplom. Vyberte si zo širokého výberu žehličiek na vlasy, ktoré uspokoja potreby rôznych typov vlasov i životných štýlov. Dále je oblíbená žehlička z řady Pearl s keramickým povrchem.


Digitální displej pomáhá nastavit nejlepší teplotu pro váš typ vlasů od 1- 235°C. Funkce turbo zesilovače zvýší teplotu na 240°C na sekund a umožní vám rychle vyřešit. Doprajte svojim vlasom starostlivosť a odpočinok Pre žiarivo lesklé vlasy si zvoľte žehličku na vlasy Shine Therapy. E, pri zahriatí sú mikrokondicionéry rovnomerne rozprestierané na žehliacich plochách a dodávajú vlasom oslňujúci lesk. S dnešními vychytávkami zvládnou vlasy již nejen narovnat, ale klidně vytvoří i roztomilé lokny nebo vlasy nakrepuje.


Záleží na vašich preferencích a na příležitosti, kam se zrovna chystáte vyrazit. Jejich obsluha je přitom relativně snadná. Vyznačuje sa štedrým rozmerom keramickej žehliacej plochy x 1mm. Výrobca udáva ohrev plochy na danú teplotu už po sekundách.


Keramická žehlička na vlasy má desky z keramiky, která je mnohem šetrnější k vašim vlasům a navíc přináší výhodu hladšího skluzu, než je běžné u jiných žehliček. Inovativní způsob pro tvorbu jakéhokoli účesu představuje rotační žehlička na vlasy. K dispozici je oboustranná rotace v závislosti na tom, zda.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Keratin Protective jsou napuštěné. Vyberajte si Žehličky na vlasy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Plávajúce keramické doštičky sa pohybujú a upravujú tlak vyvíjaný na vlasy. Používanie žehličky je úplne bezpečné a jednoduché.


Keramické žehliace plochy sú navyše napustené marockým olejom a vitamínom E, ktorých mikročiastočky sa pri zahriatí rovnomerne uvoľňujú do vlasov a zanechávajú ich ultra hladké a nádherne lesklé. Nastaviť si môžete aj teplotu a to. Rovné vyžehlené vlasy s výsledkem jako ze salonu, který vydrží celý den.


Pro takový výsledek naše ambasadorky Zorka Hejdová, Soňa Skoncová a Natálie Kotková. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Remington na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Remington žehlička na vlasy

Postarajte sa o svoje vlasy ako profesionál, za pomoci produktov v tejto kategórii. Nájdete tu žehličky na vlasy , kulmy a kulmofény, ktoré šetrne premenia vaše vlasy do dokonalosti. Povrch plôch zo zdokonalenej keramiky s prímesou pravých perál umožní hladký sklz po vlasoch bez zadrhávania. Vďaka luxusnému designu a ochrannému puzdru sa ihneď stane vaším obľúbeným pomocníkom pri tvorbe oslnivých. V jeho portfoliu naleznete bohatou škálu modelů , od těch nejlevnějších teflonových žehliček až po luxusní pomocníky s keratinem určené pro dokonale komfortní úpravu vlasů.


Naše žehlička na vlasy Air Plates má unikátní systém flexibilních ploch, které se přizpůsobí vašim vlasům a zajistí maximální kontakt při úpravě každého pramenu pro. Najväčšou prednosťou tejto žehličky na vlasy je unikátny zdokonalený keramický povrch sa ligotom pravých perál. Vitamínový kondicionér s obsahom marockého arganového oleja bohatého na vitamín E je aktívny po celú dobu životnosti žehličky. Tato žehlička vlasy nejen vyžehlí,ale i zároveň vysuší.


Remington žehlička na vlasy

A díky širokým žehlícím plotnám snadno upravíte. Vyberte si kvalitnú, šetrnú žehličku na vlasy podľa vašich vlasov a zvykov. V prehľadných rebríčkoch vám predstavíme TOP ŽEHLIČKY NA VLASY aj ich parametre.


Prinášame tiež rady a tipy, ako vybrať žehličku na vlasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky