pátek 22. listopadu 2019

Astrální cestování pro začátečníky

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Postupů, jak dosáhnout stavu astrálního cestování je celá řada. Pokud jde o astrální cestování pro začátečníky , pak jednou z těch příjemných metod je také metoda houpačky. Začnete postupnou relaxací a až se budete cítit naprosto uvolněně, pak si představte, jak sedíte na houpačce a houpete se tam a zpět.


Světlo v místnosti mějte ztlumené do pološera a měli byste se cítit příjemně. Vypněte telefony a zajistěte si, aby vás nikdo nerušil, protože by vám to mohlo fyzicky ublížit. Astrální cestování fascinuje člověka již od počátku věků. O astrální cestování se nepokoušejte v přílišném vlhku a za bouřky.


Někteří lidé tvrdí, že za bouřky lze bezpečně cestovat, pokud před cestou ponoříte ruku na několik minut do nádoby s vodou, ala já bych to neriskoval a astrální cestu bych odložil na jindy. Tento malý průvodce pro začátečníky vás provede významem, historií a praxí astrální projekce. Podíváme se také na to, jak může váš každodenní život ovlivnit vaši schopnost astrálního cestování a proč by se každý měl pokusit tuto dovednost naučit.


Než se však dopracujeme k obohacujícím zkušenostem, procházíme cestou mnohdy trnitou. Právě toto astrální tělo se může občas od fyzického vzdálit, přičemž ale s sebou nese naše vědomí. A právě toto jsou prvotní myšlenky, které vás dovedou až k astrálnímu cestování , které je pro nás zcela přirozené. Poznáváme život nezávisle na těle, což nás přirozeně probouzí do vyšších stavů vědomí.


Vystoupit krátkodobě svou duší z těla, čili provádět astrální cestování , lze uskutečnit mnoha způsoby. Tibetan Healing Sounds: Cleans the Aura and Space. Removes all negative energy - Duration: 34:20. Obecná pojednání Část 2. Trénink projekce Část 4. Základní práce s energií Část 5. Pro předběžnou rezervaci se musíte nejdříve přihlásit (registrovat). Kniha nabízí osvědčených metod astrálního cestování a naučí vás opouštět vlastní tělo naprosto vědomým zážitkem a oprostit se strachu ze smrti.


Video, kde o astrálním cestování vypráví kamarádi (česky). Pro odeslání přepište znaků z obrázku do formuláře. Poznámka: Všechny položky jsou povinné. Vyhrazujeme si právo smazat vulgární příspěvky nebo příspěvky mimo dané téma (upozorníme Vás e-mailem).


Přispevky jsou moderované a zobrazí se až po schválení správcem. Návod pro začátečníky o tento druh vystoupení éterického těla z fyzického napsala Američanka Elizabeth Joyce. Rozhodne se toho nemusis bat. Pokud tve srdce zustane ciste, nemuze se ti tam nic stat. Precti si Astralni cestovani pro zacatecniky od Richarda Webstra, vyslo to u nas a je tam o tom snad vsechno.


Trochu ti zavidim, ja to trenuju a nic. Po tisíce let se předává učení ájurvédy mezi lidmi. Nebýt tohoto starého systému léčení, klasická i čínská medicína by dnes vypadaly asi jinak.


Realita je pohyblivá a proměnlivá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky