úterý 26. listopadu 2019

Test praček dtest

Výrobky můžete třídit a řadit podle různých kritérií a vzájemně porovnávat. Výsledky jsou dostupné našim předplatitelům. Ruční praní je minulostí a bez automatické pračky se neobejde žádná moderní domácnost.


Test praček dtest

Pračky na první pohled většinou vypadají podobně, ve funkcích se ale často liší. Najdete zde mimo jiné i hodnocení slim modelů, jež jsme testovali v loňském roce. V naší webové databázi na dtest.


Pro účely našeho testu jsme pračky rozdělili vcelku jednoduše, na pračky s horním a předním (bočním) plněním. Třetí možnost, pračky se sušičkou, jsme pro tentokrát nechali stranou a pouze se o ní letmo zmíníme. Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu. Nejlepší a nejprodávanější pračky s předním a horním plněním. Recenze, test a rady jak vybrat pračku se sušičkou.


Díky úzkým rozměrům se pračka vejde i do menší místnosti. Order your FREE Chlamydia test. Tests are discreet, fast and easy. Learn More About Chlamydia.


Inteligentné hodinky a náramky sú hit. Do testu praček vybíráme nejčastěji automatické pračky s předním plněním. Testujeme účinnost pracích programů na bavlnu, syntetické, případně smíšené prádlo. Chytré hodinky a náramky jsou hit.


Vyznat se v rozsáhlé nabídce praček je ovšem téměř nemožné a proto směle využijte námi připravený test automatických praček pro lepší orientaci na trhu. V zásadě ale u praček platí, že čím vyšší pořizovací cena, tím nižší náklady na praní v budoucnosti. Investice do dražší pračky se nám dlouhodobě. Moderní doba nabízí kromě klasických praček i přístroje, které vytváří kombinaci praček a sušiček prádla v jednom modelu. Test praček kombinovaných se sušičkou.


Většina praček má tuto hodnotu nastavitelnou, příliš vysoký počet otáček v kombinaci s velmi jemným prádlem by mohl vyústit v první řadě ve velké mačkání, v druhé řadě také k možnému žmolkování prádla. Nezávislý test praček s přední i horním plněním. Projděte detailní recenze praček. Návod jak vybrat nejlepší pračku.


Test praček dtest

Prosím o informaci, ve kterém čísle DTestu budou pračky, vrchem či předem plněné. Děkuji Odporúčanie časopisu dTest. Na výsledné známce testovaných praček s předním plněním se podílí praní, máchání a odstřeďování. Zajímala nás také délka pracího cyklu, spotřeba elektrické energie a vody či obsluha. Vzhledem k tomu, že pračka patří mezi nejhlučnější přístroje v domácnosti, zahrnuli jsme do zkoušek i test hlučnosti.


Nejnovější test časopisu dTest odhalil, že mezi pračkami na českém trhu jsou obrovské rozdíly. A některé překvapivě selhávají i ve své základní funkci – tedy v praní! V testu modelů celkové známky „velmi dobře“ nedosáhl žádný výrobek. Podívejte se na výsledky! Výběr pračky je důležitý krok, přece jen je tento druh spotřebiče dlouhodobější záležitostí, než třeba sendvičovač nebo varná konvice.


Ideální je, když si porovnáte několik. Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Praček s horním plněním je na trhu o poznání méně, přesto jistě každý nalezne svého favorita.


Tyto spotřebiče bývají obvykle užší, a tedy méně náročné na místo než pračky s předním plněním. Přestože jsou o něco menší, na velikost bubnu to nemá vliv. Takové rychlosti už ne každý využije.


Většinou zanechá prádlo příliš zmačkané, jemnější tkaniny může i poškodit. Pokud se chcete dozvědět více o pračkách, popřípadě hledáte k sušičce odpovídající kolegyni, podívejte se na naši recenzi a test praček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky