úterý 26. listopadu 2019

Broušení bruslí praha hasa

ZS Hasa , Sámova Praha 1 1. Ještě před tím než se pustíme do broušení musíme se nejdříve podívat na základní principy bruslení a jak pracuje brusle. Při bruslení je váhou těla vytvořen tlak na hranu brusle, která se vdůsledku této síly “zařízne” do ledu. To dodává brusli pevnou stopu a klouzání.


Z tohoto důvodu je při koupi bruslí nutné, botu VŽDY vyzkoušet, abyste se dokázali správně rozhodnout a vybrat tvar boty, který bude sedět na chodidlo co nejlépe.

Nákup na internetu může být mnohdy levnější a lákavější variantou, není však zaručeno, že výběr bez předchozího odzkoušení nebude chybou. Broušení nožů a nůžek, pil. Zasíláme poštou po celé ČR. Zakoupené zboží lze vyzvednout osobně na prodejně neplatíte poštovné!


Provádím broušení nožů, nůžek, keramických nožů, pilových řetězů, pilových kotoučů, mlýnků na maso, nářezáků, (domácí kráječe), broušení bruslí a zahradnického nářadí. ZS HASA (zimní stadion a tenisové kurty) počínaje dnem 13. Pro aktuální informace a případné změny sledujte naše webové stránky nebo nás kontaktujte.


V našem areálu najdete zimní stadion, kde bruslí mladé krasobruslařské a hokejové naděje.

S kartou MultiSport je vstup na veřejné bruslení zdarma. Provoz sportovišť je z důvodu nařízení. Servis lyží a snowboardů provádíme výhradně na strojích firmy Wintersteiger. Brousíme hrany keramickými disky.


Montujeme všechny druhy běžeckých i sjezdových vázání, seřizujeme bezpečnostní vázání… Nevíte si rady? Oblíbenou obuv Lacoste najdete za výhodné ceny v našem e-shopu. Pánské boty Lacoste i dámské boty Lacoste máme skladem.


Vyberte si kvalitní a stylovou sportovní či vycházkovou obuv Lacoste a buďte za každých okolností IN! Plně automatické broušení bruslí na programovatelném profesionálním stroji firmy DupliSkate. Vyhledat další bruslení v Praze.


Situace se může lepšit, pokud nejste spokojeni s těmito informacemi, tak si zkuste další vyhledat sami. Kozí, Praha Venkovní kluziště Na Františku, které se nachází na Starém městě, v blízkosti řeky Vltavy, je v provozu od listopadu do března. Nabízím broušení bruslí a nástrojů pro kuchaře, řezníky, truhláře a kutily. Půjčovna bruslí je samozřejmě zajištěna, stejně tak i broušení bruslí. Před každým nedělním bruslením pro veřejnost se navíc koná od 16:do 17:tradiční Škola bruslení , která je určena nejen pro nejmenší bruslaře a je vedena pod instruktáží trenérů mládeže HC Hvězda Praha.


Zimní stadiony a kluziště v Praze a okolí.

Praha zprovozňuje zimní bruslařské plochy. Přinášíme přehled možností na bruslení v hlavním městě. Bruslí se na ledu velkých zimních stadionů, otevírají se malá dočasná kluziště i umělý led.


Bruslaři zatím nemají k dispozici přírodní le protože ještě nezamrzly rybníky, přehrady ani samotná řeka Vltava. Servis bruslí Provádíme strojové broušení bruslí s možností individuálního nastavení hloubky (rádiusu) žlábku. Větší množství a nýtování provádíme v rozsahu 1-dnů dle vytížení servisu.


Gutovka a Karlínské spektrum. Hotel Hasa : Praha - Vršovice. V areálu hotelu Hasa se nachází též zimní stadion, kde bruslí mladé krasobruslařské a hokejové naděje. Ledová plocha je otevřena i pro každodenní veřejné bruslení nebo pronájem ledu pro amatérský hokej.


Místní oddíl krasobruslení pořádá kurzy bruslení pro děti i dospělé, a to již od září! Bruslení na zimním stadionu USK Praha. V České republice patříme k nejlepším a to nejen díky kvalitně odvedené práci, ale také použitým materiálům, které jsou na špičkové úrovni.


Oprava hokejové výstroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky