středa 27. listopadu 2019

Astrální cestování zážitky

Lidé tento stav často prožívají během nemoci, nebo při zážitcích blízkých smrti, ale je možné se to naučit i silou vůle. Proto prosím veřejně mluvme o astrálním cestování - aby všichni lidé o něm aspoň někdy v životě zaslechli a neměli následně tak velké obavy. V tomto článku se dozvíte, jak začít.


Zapomenout se bohužel nedalo na dlouhou dobu, jelikož samovolné astrální cestování mě potkalo ještě několikrát a za velmi neobvyklých situací. Prožitek si perfektně pamatujeme, cítíme vůně, vítr nám vlaje.

Je to tak neuvěřitelně živé a skutečné, naprosto jiné než běžné snové projekce, do kterých nezasahujeme. Astrální cestování je poměrně populární téma, ale díky tomu kolem něj koluje i hodně negativních informací. Nejdříve musíte pochopit, že i zážitky z astrálního cestování podléhají filtrům osobní reality a vnímání světa.


Nyní pojďme ještě více do reality – ano, jak už víte, jsme člověk který miluje ověření pravosti. Proto již od dětství jsme musel mít vše potvrzené. Vámi potvrzený experiment Astrálního cestování. Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more.


Vzácný zážitek zrození vesmíru a duté planety!

To, co je podstatné je abys to dokázal ze své vůle opakovaně a měl jistotu co vlastně vidíš. Ač se jedná o přenášení myšlenek, pohyb předmětů, tak i astrální cestování. Zároveň obdobné zážitky mají lidé, jež zažili tzv. Všechny podobné zážitky mohou být prakticky cokoliv (od vlastní fantazie po astrál) a podle mě si to nezaslouží přiliš pozornosti.


Near-death-experience, NDE), častý je popis pozorování zvrchu svého těla, odvoz sanitkou apod. V textu užívám zkratek AC ( astrální cestování ) či OBE (Out-of-body Experience). V ČR je běžně rozšířen výraz astrální cestování.


Uvědom si, že astrální cestování dělá každý naprosto přirozeně každou noc. Co se děje při astrálním cestování ? V momentě, kdy se odděluje astrální tělo od fyzického, můžeme pociťovat na chvíli stav, podobný usínání nebo ztrátě vědomí. Pro astrální i duchovní cestování , či jiné mimotělní zážitky je potřeba mít klidnou mysl a praktické zkušenosti s našimi těly (fyzické, duše, duch). Přečtěte si také o lucidním snění.


Lidé v tomto stavu můžou zažít krásné ale i děsivé zážitky. Anebo také velice strašidelným.

Vítejte na oficiálních stránkách Tomáše Poutníka! A navíc, po zvládnutí duchovního cestování jste již jen malý krůček k zvládnutí cestování astrálního. Stránky jsou věnované fenoménu tzv. Co je astrální cestování - Robert A. Někdy se lidé opravdu vyděšeně ptají, co se jim děje.


Na alternativních stránkách internetu občas někdo popisuje zážitky , kterým se v češtině říká astrální nebo mimotělní cestování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky