pátek 29. listopadu 2019

Stroj na výrobu donuts

Prodám stroj na mini donutky Nejkvalitnější stroj pro výrobu mini donutků od značky Lil Orbits. Stroj je ve velmi pěkném stavu. Mohu dodat kontakt na dodavatele těst jak originálních tak od českého výrobce.


Prodám zánovní (málo používaný) profesionální plněautomatický stroj na výrobu mini donuts (koblížků). Vysoce kvalitní provedení v nerezové oceli.

Jednoduchá obsluha a čištění stroje. Manuální nastavení velikosti donuts od cca 40- 60mm. Velmi dobrá investice do výhodného způsobu podnikání, rychlá návratnost! Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. Vyroba koblizku na hrncirskych trzich v Beroune.


This feature is not available right now. Please try again later. Pop popcorn , můžete si připravit během několika minut porcí popcornu.

Tato nabídka od prodejce vendybyla archivována dne 20. Nejpopulárnější stroj na výrobu. Dobrá investice do výhodného způsobu podnikání, velmi rychlá návratnost! Cesto je hotová suchá zmes, bez kysnutia.


S overenou receptúrou a vypracovaným HCCP vo výbornom stave. Tato verze stroje umožňuje milovníkům čerstvých minikoblížků si tyto koblížky připravit v pohodlí svého domova. Díky jednoduché a trvanlivé konstrukci si můžete připravit koblížky profesionální kvality zcela sami. S koblížkovačem doporučujeme zakoupit naši originální směs pro výrobu koblížků. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02.


Alternativa za drahé automaty na pečení originálních donutů. Dokonalé k podávání s moučkovým cukrem a polevami. Rozměry koblihy: x (Ø mm).


Není možnost montáže jiných forem než Donut. Opatřen timerem a hliníkovou formou s vrstvou non-stick. Přístroj na výrobu popcornu v retro stylu, v němž si oblíbenou dobrotku hravě připraví děti i dospělí.


Je to zábava a trvá to jen pár minut.

Na žádných dobrých oslavách a večírcích nesmí chybět domácí. Predám celonerezovy automaticky stroj na výrobu minišišiek - donutiek je to prevedenie na 230V - ideálny na jarmoky trhy stánky s rýchlym občerstvením, stroj je plne funkčný vyčisteny po sezóne. Pri obhliadke sa dá vyskušať Dôvod predaja - nevyužitý Pri serióznom záujme dohoda na cene. Smyslem existence firmy Timex Trade s. Klademe důraz na kvalitu zpracování stejně tak jako na termín dodání a výslednou konkurenční cenu řešení.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky