pátek 15. listopadu 2019

Dětský porcelánový set

Dětský porcelánový set

Mrkněte na naše dětské porcelánové nádobí, kde určitě najdete ten pravý dětský jídelní set. Děti baží po dospělosti. Celým svým maličkým egem touží po tom, být jako maminka s tatínkem. Nastříkat se voňavkou, nalakovat nehty, zatloukat hřebíky opravdovým kladivem. Mít svůj vlastní porcelánový talíř a porcelánový hrneček.


Protože plastové nádobí je přece pro miminka. Dětský značkový porcelán se jménem dítěte na přání. Jídelní set vyrobila italská firma Alessi.


Dětský porcelánový jídelní set ,dekorovaný talíř,miska a hrnek od designéra Alessandro Mendini. Nevadí, že už to u vás doma vyplatí jako v hračkářství. Tento kousek je vyroben z kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů.


Dětský porcelánový set

Až bude čas, stačí vše zas vyndat a ohřát v mikrovlnce. Naservírujte jim chutný pokrm do roztomilého porcelánového setu, který obsahuje hrnek, misku na polévku a talíř. Nabídkou e-shopu je tradiční český porcelán, sklo a příbory. Veškerý sortiment tvoří české, případně slovenské výrobky od osvědčených tuzemských výrobců. Hravý zelený dětský porcelánový set s medvídkem Benem a šnekem rozveselí stolování každého malého sportovce.


Hrneček se dvěma oušky, miska na polévku a talíř s vyšší boční stranou podporují samostatnost dětí při stolování. Kvalitní dětský porcelán české výroby s vynikající odolností, v příjemných tvarech, zdravotně nezávadný a odolný při použití v myčkách i mikrovlnkách. Dětská porcelánová souprava s klasickým motivem pejsek a kočička. Potisk je trvale pod glazurou, porcelán je možné mýt bez ztráty obrázku v myčce na nádobí. Ohřev v mikrovlnné troubě je také bez problémů.


Dětský porcelánový set

Dětský jídelní porcelánový set , ptáčky dílný, Rudolf Kämpf Buďte první, kdo napíše recenzi tohoto produktu Hravý set pro stolování s ptáčky. Hlavní město Praha, cena 299Kč, od Alex na Sbazar. Popis: Made in CZEHOSLOVAKIA. Krásně malované obrázky děti pobaví.


Designový dish set se skládá z. Detail produktu Do obchodu. Kč Dětská snídaňová sada Dino 2. Kvůli křehkosti je proto porcelánový dětský jídelní set vhodný pro starší. Porcelánový dětský jídelní set je velmi křehký. Hravý zelený detský porcelánový set s medvedíkom Benom a slimáčikom rozveselí stolovanie každého malého športovca. Hrnček s dvoma uškami, miska na polievku a tanier s vyššou bočnou stranou podporujú samostatnosť detí pri stolovaní.


Dětský porcelánový set

Doba dodání: Zboží Vám můžeme doručit již 01. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do. Tahle sada dětského porcelánu je přesně tím, co pomůže udržet pozornost maličkých ne.


Dovolte i svým ratolestem, ať hodují na kvalitním porcelánu. Myčku hravě zvládne :-). Kč Mäser 3dílná dětská sada Farma Skladem 1. Kč Orion Dětský příbor Auto, ks 1. Bílý porcelánový mělký talíř Orion Blue Line, ⌀ 2cm.


Domestic 6dílná sada mělkých tal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky