pátek 8. listopadu 2019

Redukce kouřovodu

Pro keramické komíny - sopouchy je vždy vyžadováno připojení pomocí redukce s vnitřním nebo vnějším těsnícím provazcem. Tím je zabráněno prasknutí keramického sopouchu, které může vzniknou rozdílnou roztažností kovu a keramiky. Pokud si nevíte rady s napojením, neváhejte mě kontaktovat, ráda poradím.


Redukce kouřovodu

U nás si jistě vyberete redukci právě pro Vás, ať už sháníte ocelovou, nerezovou či na keramický komín. Redukce slouží k zredukování průměru kouřovodu. Obvykle se jedná o připojení kouřovodu na kamna nebo propojení kouřových kolen s rourami. Níže naleznete nejčastěji hledané kombinace. Vybírat můžete redukce buď z nižšího průměru nebo naopak na průměr vyšší.


Oceľové redukcie a prechodky dymovodov. Redukcie sa používajú na kotle,kachle a pece k zredukovaniu sa z väčšieho priemeru na menší priemer dymovodu. Pokud potřebujete zredukovat velikost vývodu kouřovodu u krbových kamen např. Komínová redukce bývá vyrobena ze speciální nerezové nebo černé oceli s povrchovou úpravou. To je sestavení, kdy každý předc.


Redukce kouřovodu

Pro napojení kouřovodu na keramický komín - Těsnící šňůra umožňuje dilataci - Včetně ozdobné rosety - Materiál černá ocel - Povrchová úprava senothermním lakem. Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách a získá exkluzivní nabídky. Sháníte například komínové roury či redukce ? Rádi vám poradíme, pro jaké se rozhodnout.


Bez kouřovodu se zkrátka neobejdete, u nás si ten pravý pro svá kamna vyberete. Celá sestava přece musí vypadat harmonicky. V našem sortimentu naleznete různé kouřovody, takže je perfektně sladíte s vašimi kamny či krbem. Její použití je hlavně potřeba tam, kde je svislý průměr komína.


Nerezová redukce pro systém CIKO TEC -pro průměr sopouchu 200mm a pro zvolený průměr kouřovodu. Karl - redukce kouřovodů v zapojení po vodě - šedá, síla 2mm. Morafis - přechodka - černá, síla 5mm ( zapojení po kouři ). V této sekci nakoupíte užitečné redukce kouřovodů. Slouží ke zredukování průměru kouřovodu. Jednotlivé spoje kouřovodu.


Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Kouřovody k napojení kamen a krbových vložek. Dodržujte směr stoupání k sopouchu a při špatných tahových podmínkách volte úhel maximálně 45“. Toto sdělení akceptujte i při připojení pro vnitřní krbové vložky a komíny pro kotle na tuhá paliva. Potřebujete připojit vaše kamna nebo krbovou vložku do komína?


Redukce kouřovodu

V tom případě by se vám mohla hodit tato praktická redukce od tradičního českého výrobce. Nerezová převlečná redukce kouřovodu 1pro šamotový sopouch 2(vnější průměr 2mm) provazce. Kč (s DPH) 9Kč (bez DPH) detail. Ten se nasouvá zvenčí na keramické hrdlo sopouchu. Z tohoto důvodu ho lze použít pouze v případech, kdy hrdlo vyčnívá z těla komínu nebo spotřebiče.


Výhodou tohoto řešení je nulová redukce průměru kouřovodu , nevýhodou je pak vyšší cena a omezená nabídka napojovacích dílů. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).


Skladem ve všech průměrech, snadná instalace. Od 1do 2mm všechny kombinace. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce.


Přechody do keramiky jsou komponenty, které se používají pro spojení kouřovodu s keramickým tělesem komína. Je to konečná fáze dokončení spalinové cesty z interiéru do komína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky