pátek 22. listopadu 2019

Daruji pracku

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Hledáte věci zdarma za odvoz, za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Přenechám mnoho různých CD s originálními hrami, nějaké všemožné CD a DVD z časopisů. A různé druhy obalů na tato média. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Velmi málo používaná, asi - let stará. Daruji za odvoz automatickou pračku INDESIT.


Druhé patro s výtahem v panelovém domě ve Žďáru nad Sázavou. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Vhodná na chatu či garáže. Dvířka od mrazáku taky funkční. Vyzvednutí v obci Stříbrná Skalice od pátku do neděle, s naložením pomůžu, nutno přenést cca m. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Pračky v obci Praha.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Z důvodu stěhování DARUJI ZA ODVOZ pračku Malber ve velmi dobrem stavu, boční plnění, 60x53. VELMI SPĚCHÁ - KONEC DUBNA!


Potřebujete se zbavit starých věcí? Bydlíte v Praze a potřebujete se zbavit odpadu z bytu ze sklepa, zahrady. Zajišťujeme odvoz na sběrný dvůr, lednice, nábytek. Prodám bazar Praha: Nutno namontovat zpet opraveny motor,jinak je plne funkční. Osobní odběr Praha ZapaBrezova Olesko.


Jádro pružinové, čalounění bez známek opotřebení. Postel je možné rozdělit na dvě samostatné jednolůžka. Každé má svůj úložný prostor. Aby se dostal zákazník k požadovaným 1kilogramům, může dát dohromady například jednu pračku (asi kg), ledničku (kg), televizor (kg) a žehličku (kg), anebo se třeba domluvit se sousedem, který se také potřebuje nějakého zařízení zbavit. Ve všech policích byl koberec aby se zamezilo jejímu ušpinění.


Horní police je dodělávaná z planěk, není původní. Vzadu je otvor nejspíš na elektriku, ale kdo ví. Více infro sms nebo mailem. Má jenom prasklý uchyt na dvířkách.


Dá se otevřít šroubovákem. Zapomněli jste přístup k účtu? Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalu. Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať.


Jedná se o cca let staré skříňky s možností poskládat je jako stěnu. Vlastni odvoz 3patro bez vytahu blizko centra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky