pátek 21. června 2019

Závěsný sušák na prádlo na balkon

Okenní sušák na prádlo , na balkón, do lodžie i do koupelny. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi. Závěsný sušák na prádlo je ideální volbou pokud potřebujete šetřit místem.


Dle typu sušáku je možné jej umístit na radiátor, balkon , vanu nebo zábradlí. Prostě tam, kde máte možnost sušák zavěsit. Celkovou délku šňůr má metru.

Háky k zavěšení, chráněné plastovým. Rozhodně na něm však pochopitelně neusušíte například povlečení na postel. K tomuto účelu jsou vhodnější buďto sušáky k uchycení na stěnu či na strop, které lze umístit jak v koupelně, tak například na. Sušák na prádlo k zavěšení- závěsný nejen na topení. Využitelná délka na prádlo - m. Velmi praktický a skladný, možno zavěsit na radiátor, balkon , či čelo postele.


Využijete ho, když potřebujete některé z. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo. V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie.

Na požádání Vám vyrobíme i atipický rozměr tohoto balkonového sušáku na prádlo. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. I když máte menší byt, bez sušáku na prádlo se neobejdete.


Tento typ sušáku je prostorově. Můžete ho zavěsit na balkon , na topení, na okno, ale klidně i za dveře. Balkonový sušák na prádlo závěsný pro sušení až kg prádla.


Konstrukce z lakované oceli s antikorozní úpravou. Pevná ramena jsou nastavitelná, což umožňuje umístit sušák na různé šířky stěny balkonu. Závěsný kovový sušák od značky Matgroup vhodný do menších prostor.


Pomocí plastových ramen je možné jej zavěsit na balkon , radiátor nebo vanu. Díky komaxitové úpravě povrchu je vhodný i do exteriéru. Pro zavěšení prádla můžete využít metrů šňůry a nosnost až kg. Sušáky na prádlo koupit o objednat u OBI.


Harmonikový sušák na prádlo vhodný do koupelny, na balkon atd. O délce 60cm, 80cm nebo 100cm. Praktický závěsný sušák na prádlo vhodný na balkon , topení atd.


Garantujeme odeslání tohoto sušáku na prádlo do hod od objednání.

V katalogu nemáme podrobnější informace o susak na pradlo BALKON. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Samonavíjecí sušák šňůr do koupelny nebo na balkon.


Porovnání cen zavesny susak na pradlo na balkon , srovnání cen zavesny susak na pradlo na balkon na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky