úterý 11. června 2019

Kuchyňka pro děti dřevěná

Vybírejte si Dětské kuchyňky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dřevěná kuchyňka je nepochybně nejlepší dárek, který můžete dát vašemu dítěti. S touto skvělou dětskou kuchyní zažijí vaše děti spoustu zábavy.


Pozvi své kamarády na oběd či hostinu a ukaž, že můžeš být nejlepší kuchař. Kuchyňka je vybavená a zabaví tak děti na dlouhé chvíle.

Rozsáhlé příslušenství: pánve na smažení, hrnec s poklicí, lžíce na vaření, obracečka pro pánev a vidlička na maso Materiál: dřevo, plast, kov, Hmotnost: cca kg Hrají si vaše děti na vaření? Pak je tato dřevěná kuchyňka přesně pro ně. Lze poslat pouze přes PPL, těžký balík.


Součástí kuchyňky je i polička na koření a potraviny, hodiny, věšák na doplňky, otvírací skříňka ve spodní části. Varná deska svítí a vydává zvuky jako ve skutečné kuchyni. Sety krásných dřevěných hraček za skvělé ceny.


Set dřevěná kuchyňka Cote Janod růžová a kočárek s panenkou je výborná volba pro děti od let. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hračky pro kojence a nejmenší děti. CZ najdete ty nejúžasnější kuchyňky pro děti ! Holky i kluci si vyhrají dosytosti a vyzkouší si přitom, jaké je to mít vlastní mini kuchyňku, kde vládnou jen oni sami. Máme pro vás kuchyňky pro děti od měsíců věku, nebo od let.


Tato kuchyňka je imitací opravdové kuchyně, a proto Vaše děti budou nadšené, že mohou napodobit své rodiče. Sada je vyrobena ze dřeva v půvabných barvách, skvělý povrch umožní vaření pro každého malého kuchaře. V takové kuchyni se každý kuchař bude cítit skvěle a. S touto propracovanou a funkční kuchyňkou jim v tom nebude bránit už vůbec nic a jejich čas budou trávit i jinde, než u počítačů. Děti rády napodobují dospělé.


Odnímatelný plastový dřez, plotýnky, otevírací. Vlastní kuchyňka je však snem mnoha dětí. Chcete-li splnit sen vašeho malého kuchaře, dětská kuchyňka z naší nabídky je ta správná volba.


Ecotoys s příslušenstvím obsahuje ks hliníkového nádobí: hrnec, pánev, poklička, obracečka a naběračka určena pro děti od let věku. Tato dřevěná dětská kuchyňka je ideálním zdrojem zábavy pro malé kuchařky či kuchtíky.

Každé dítě zbožňuje sledovat a pomáhat dospělým při každodenních činnostech. S pomocí této kuchyňky bude mít váš potomek možnost ocitnout se v. Ostatní dětské zbo ží 40. VINTAGE KUCHYNĚ S LED ZELENÝM SVĚTLEMKuchyně ve stylu Vintage ze série Green je nabídkou zajímavé zábavy pro děti , které dychtivě napodobují dospělé a mohou si bezpěčně hrát na malé kuchaře.


Stylová dřevěná kuchyňka udělá radost všem malým kuchařkám a kuchařům. Díky tlumeným neutrálním barvám můžete kuchyňku umístit do jakéhokoli dětského pokoje. Produkt má také zvukové a světelné prvky, díky LED diodám svítí. Při výrově dřevěné kuchyňky pro děti klademe důraz na funkčnost.


Všechny zásuvky a dvířka jsou otevíratelná, takže ji může malá kuchařka využít naplno. A samozřejmě nezanedbáváme ani bezpečnost. Ta je u všech našich dřevěných hraček pro děti kladena vždy na první místo. Všechny rozměry byly přizpůsobeny průměrné výšce malých dětí, takže je zde velmi pohodlné použití. Materiál použitý pro výrobu hračky je zárukou vysoké kvality a trvanlivosti, což dále zdůrazňuje označení CE a zaručuje shodu s požadavky platných směrnic Evropské unie.


Nabízíme dětské kuchyňka z kvalitních plastů pro bezpečné hraní Vaších dětí. Dětská kuchyňka Smoby, Little Tikes, Klein.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky