pondělí 24. června 2019

Nulová zona u chladniček

Pokud dodržíme všechny tyto podmínky, pak teprve oceníme výhody nulové zóny. Třeba hlávkový salát, jehož listy uvadají v klasické chladničce po dvou dnech, tady vydrží deset dnů. U salámu a čerstvého masa se doba čerstvosti prodlužuje ze dvou na sedm dnů, u měkkých sýrů dokonce ze čtyř na třicet dnů.


Tím zajistíte ideální podmínky pro skladování ovoce, zeleniny nebo sýrů. Nulová zóna je speciální zásuvka, do které vniká chladný vzduch a udržuje místní teplotu blízko nule.

Je vhodná k ukládání potravin, které se rychle kazí, například syrového masa nebo čerstvé zeleniny. To tak zůstane déle čerstvé, lednice s touto zónou bude ideální pro milovníky vaření a. Prodloužení čerstvosti. Jednu z nejpraktičtějších funkcí představuje takzvaná nulová zóna.


U dokonalejších typů chladniček je možné v tomto odděleném prostoru nastavit zcela přesně teplotu včetně nulového stupně, při kterém vydrží i potraviny, jako je maso a ryby, mnohem déle v čerstvém stavu. Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v domácnosti, protože je neustále v chodu.


Značka Romo klade velký důraz.

Máte vybrané filtry: Nulová zóna, - 63. Je k něčemu nulová zóna v lednici? Dobrý den, chceme s manželem koupit novou lednici a zaujala nás funkce „ nulová zóna“, kde se udržuje nižší teplota a jiná vlhkost vzduchu než ve zbytku lednice, takže potraviny tam zůstávají déle čerstvé. Interiér lednice tvoří odkládací plochy, speciální držák na lahve, nulová zóna, přihrádky ve dveřích a CrispZone s HumidityControl. MultiFlow 360° pokrývá vnitřní prostor studeným vzduchem, ten skrze výstupy putuje do.


Ovšem chladniček je nepřeberné množství, ve kterém není jednoduché se vyznat. Všude na vás vyskakují desítky amerických lednic , kombinovaných lednic nebo samostatných ledniček. Samostatné jsou bez mrazáku a kombinované jsou ty, které máme většina z nás doma, tedy nahoře lednice a dole mrazák. Typy volně stojících chladniček Volně stojící lednice s mrazákem dole.


Nejrozšířenějším druhem jsou volně stojící chladničky s mrazákem dole. Mrazák je umístěn ve spodní části, a tak není třeba sklánět se do chladničky. Nejlevnější chladničky, jaké lze sehnat na českém internetu, naleznete na našem porovnáči cen HLEDEJCENY. Srovnáváme ceny ledniček v jednotlivých českých e-shopech a najdeme Vám tu nejlevnější.


U tohoto provedení je však nutné si uvědomit a především být si jistí o zvoleném objemu, přeci jen se jedná o nevratnou instalaci. Lednice do aut (autolednička) U autoledniček si můžete zvolit formu chlazení také. V případě kompresorového principu udržovaná teplota závisí na okolí - je v ní vždy asi o stupňů.

Hodnota akumulační doby vám sděluje, jak dlouho zůstanou potraviny zamražené v případě, že vypadne elektrický proud. Standardně tato doba bývá kolem hodin. Funkce moderních chladniček a jejich význam. Pračky, varné konvice, počítače, mobilní telefony, lednic nevyjímaje. A o těch dnes bude řeč.


Před pár lety by si ještě mnoho lidí dovolit moderní lednici nemohlo, dnes jsou součástí mnoha domácností. Jaké funkce tyto nové modely. U některých chladniček naleznete také zvláštní zásuvku, která je umístěna přesně tak, aby vám v ní maso, ryby, sýry a uzeniny vydržely nejen delší dobu, ale také aby se jejich charakteristická vůně neroznesla po celém prostoru chladničky.


Třeba ChillerBox dokáže navíc i rychle ochlazovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky