čtvrtek 27. června 2019

Vánoční látky metráž

Vytvořili jsme kategorii vánoční látky , kde naleznete vánoční metrový textil a metráž s vánoční tématikou jako jsou motivy báněk, zlaté a stříbrné hvězdy, sněhové vločky, vánoční kytky nebo zlatý ornamentový tisk. Tyto látky najdou své využití například jako vánoční výzdoba a dekorace stolů. Ty nejkrásnější vánoční látky pro váš domov! Ušijte si vánoční dekorace jednoduše sami a vyberte si u nás látky s nádhernými a náladovými vánočními motivy.


Na polštářcích zazáří hvězdy, na ubrus se budou zvolna snášet sněhové vločky a na ubrouscích vyrostou krásné vánoční stromečky – to vše díky.

Velký vyběr vzorů látek z vánočním motivem, pěkné kvalita. Najdete u nás také pletací a háčkovací vlny a příze, bytový textil. Metráž stříháme podle přání a dodáváme již od m. Pojďte s naší pomocí zrealizovat své sny o šití a prohlédněte si naše přehledně rozřazené látky i galanterii.


Bavlněné látky na vánoční ubrusy. V naší nabídce naleznete mnoho barevných kombinací. Vyberte si látky , metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


V samostatné kategorii najdete také levné látky , zbytky a slevy.

V e-shopu máme bavlněné látky různé gramáže a šíře. Látky s vánočním motivem. V metráži velmi levně koupíte dětské látky s roztomilými obrázky. Zboží skladem odesíláme ihned a za kvalitu ručíme.


Máme pro vás také galanterii a doplňky do bytu. Svými vlastnostmi jsou naše bavlněné látky - oděvní látky , dekorační látky , látky dětské v metráži, najdete zde dekorační látky venkovský styl, látky s dětskými motivy, látky na šaty. Vánoční látky Podkategorie.


Výprodej látek, metráže. U nás najdete levné látky , metráž za příznivé ceny. Shop bavlněné látky , metráž , látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a další. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Objevte u nás krásné vánoční látky různých motivů a ušijte ve své dílně kouzelné ubrusy, závěsy, polštáře nebo povlečení do ložnice i dětského pokoje. S barevnými látkami na vánoční patchwork bude váš domov zase o něco pestřejší. Sháníte se po doplňcích k šití v barvách Vánoc?


Internetový obchod na látky dle metráže. Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu.

Nabízíme látky české i zahraniční výroby s vánočním motivem, stuhy a stužky. Hvězdy, sněhuláci, sobi, vločky. Vybírání látky je jednou z nejkrásnějších fází realizace šicích plánů. Lehounké šifony, něžné krajky a jemné popelíny – kdo by se nezasnil? S našimi látkami můžete všechny své sny uskutečnit.


Nabízíme v metráži halenkoviny, kostýmové látky , džínoviny, manšestry a samety i plášťové. Jsou vyrobeny ze 1 bavlny, nebo z bavlny s příměsí polyesteru. Můžete si z nich ušít závěsy, ubrus, sedáky, sukýnku, povlečení, zavinovačku, nebo třeba dekorační polštářky.


Již více než let prodejů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky