pondělí 3. června 2019

Biogon plyn

Tlaková láhev směsný plyn na pivo 8l vč. Lahev je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závite. Jedná se o směs dusíku a oxidu uhličitého v různých procentuálních poměrech, např.


Směs těchto dvou plynů podporuje jejich dobré vlastnosti a zároveň potlačuje ty špatné. Fresh se u jiných firem nazývá např. Biogon , Gourmet Natd.

Cena FRESH se odvíjí od odebraného množství. Dusík je bezfarebný plyn bez chuti a bez zápachu. DrinkGAS - tlakové lahve.


Poskytujeme zásobování technickým i potravinářským plynem v tlakových lahvích. Vhodné pro výčep nápojů, ale i dílnu s COsvářečkou. Nízké ceny a kvalitní služby s dlouholetou tradicí. Pokud vás sem dovedl odkaz, který by měl správně směřovat na specif. Vysoká kvalita piva při minimálních nákladech.


Na plynu na čepování piva záleží.

Poměr plynů: CO N2. Nehořlavý a bezbarvý plyn bez chuti a zápachu. Dodáván jako stlačený v kovových tlakových nádobách.


Při rozpínání plynu mohou krátkodobě vznikat mlhy, které jsou těžší než vzduch. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Plynný argon je za normálního tlaku netečný. Firma Maro servis je autorizovaným distributorem akciové společnosti Linde GastroGas v Praze a okolí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory.


Linde je přední dodavatel technických plynů, speciálních plynů a bezpečnostních doplňků pro plyny na českém trhu. Stačí zavolat na uvedené kontakty a my Vám plyn v domluvený termín přivezeme. Byť v některých případech oblíbené avšak nejméně vhodné je používání vzduchu, jako hnacího média.


Důvodem je možná mikrobiologická kontaminace piva nečistotami z okolí kompresoru (různé pachy, cizorodé látky, u olejových kompresorů jsou to ropné látky). Negativním důsledkem je i oxidace piva, která způsobuje vážné změny v chuti. Predám viacúčelový generátor ozónu určený na čistenie vzduchu, dezinfekciu a odstránenie pachov vo vzduchu a vode. Vhodný pre dom, kanceláriu, auto, tiež môže dezinfikovať a sterilizovať ovocie a zeleninu, vyrábať silne dezinfekčnú ústnu vodu.


Rozhodli jste se tlakovat nápoje pomocí COnebo biogonu? Potom budete potřebovat kompletní sadu tlakovacího zařízení, od bombiček a redukčních ventilů až po rozdělovače tlaku. Naše další web stránky.

V rámci programu zkvalitňování služeb zákazníkům jsme pro Vás ve spolupráci s Linde Gas a. Jsme firma, která se zabývá prodejem svářecí techniky a potřeb dále jejím servisem. V oboru svařování máme letité zkušenosti. Poradíme s výběrem stroje či s jakoukoliv drobnosti k Vašemu staršímu stroji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky