čtvrtek 6. června 2019

Darujem pracku cena

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bezplatná inzercia, darujem pracku predaj a inzercia.


Vyrobok je novy so zarukou od kupy,obmena studia Povodna cena 799.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Darujem práčku AWOE 74práčka WHIRLPOOL za odvoz. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Donedavna bola funkčná, neviem aku ma vadu no vyhadzuje poistky.


Davam zadarmo ak niekto chce do šrotu či opravy. Je funknca, no ma uz svoje roky. Ma drobne esteticke vady vo vnutri, kde je na niektorych miestach popraskany plast.

Kategória Práčky - bazár. Predám málo používanú práčku 7kg prania zmysle. Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás!


Podajte zadarmo inzerát do kategórie práčky, sušičky a zabezpečte si rýchly predaj. Na predaj nový originál československý opasok z 50-tých rokov s jazykom na ešte starú pracku s levom. Pracky s levom nemám, pokiaľ chcete môžem Vám dať originál mierne použitú pracku s hviezdou za 2euro. Za odvoz všetkého nábytku vrátane pračky vám dám eur.


Nábytok je starší vhodný na chatu alebo do nájmu. Bratislava - začiatok Petržalky. Ponukam pracku mini ROMO aj zmykackou. Pracka na 7kg bielizne, susicka na 5kg. Chladnička jednoducho prestala isť.


Na súčiastky plynový kotol. Zdravím, darujem za odvoz plne funkčné reproduktory Genius a DVD mechaniku. V prípade záujmu píšte na mail. Agregátor slovenských inzertných portálov a inzerátov.


Táto stránka používa súbory cookies pre zlepšenie použiteľnosti a pre štatistické účely.

Jde o spotřebiče pro opravdové fajnšmekry, takovouto částku investujte buď do pračky se sušičkou, nebo do vychytané pračky, u které víte, že různé programy a funkce opravdu využijete. Predám sektorovú kuchynskú linku v celej nábytkovej zostave. Je používaná,s drobnými nedostatkami,ale ešte poslúži. Informace o darujem pracku za odvoz. Linku si treba odviesť.


Vyhľadávania súvisiace s výrazom darujem pracku za odvoz. Reproduktory, DVD mechanika. Bazár pre kto daruje pracku nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Online bazár a inzercia zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky