úterý 18. června 2019

Bubble tea kuličky cena

Popping boba, neboli odborně řečeno ovocný kaviár, je skvělá novinka v gastronomii. Boba jsou praskající kuličky plné čerstvé ovocné šťávy, které mají hned několik využití v gastronomii. Budete-li pokračovat v procházení našich stránek, aniž byste si změnili nastavení používání cookies ve svém internetovém prohlížeči, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na našich internetových stránkách.


Máš chuť na bubble tea ? Chceš si osladit život? Pokud jsi na všechny otázky odpověděl ano, neváhej a objednej si OXO bubble tea až domů.

Pokud objednáš od hodiny večer do hodiny dopoledne máš dopravu ZDARMA. Největší obchod Bubble Tea potřeb. Kuličky , sirupy, kelímky, stroje a další. OXO BUBBLE TEA je vymazlený čajový nápoj, který nabízí nepřeberné množství chutí! Praskací kuličky do Bubble Tea Boba - to jsou praskající perly o průměru cca 5mm plné ovocné šťávy, nebo také chcete-li molekulární ovocný kaviár.


Obal kuliček je tvořen mořskou řasou agar-agar a obsahují lahodnou ovocnou šťávu. Základem bubble tea je kvalitní čaj – černý oolong čaj, zelený jasmínový čaj, červený cejlonský čaj a rýžový čaj Genmai. Pravé bubble tea dotváří až topping, který leží na dně kelímku.


Základním druhem je tapioca, malé žvýkací kuličky velikosti perel získaných z rostliny Manioku, hnědého cukru a karamelu.

SHALAMAR Tapioka perly velké bílé 4g. Z tapioky připravíte výborný přírodní pudink, kaši pro děti, bubble tea , ale můžete ji použít i jako zahušťovadlo do polévek, omáček, nebo do krému do různých dezertů a moučníků. Dvě porce kuliček dle vlastního výběru ZDARMA! Naše doporučení: jablkové a melounové kuličky s obsahem vitamínu C. Dobrá imunita je důležitá. Na její posílení je vhodné doplňovat vitamín C. Proto drink “Céčko” nejen skvěle chutná, ale přispívá k tvému zdraví.


Hlavně mladí Češi začínají objevovat chuť nápoje bubble tea. Jeho základem je zelený nebo černý čaj a součástí může být několik druhů kuliček na dochucení. Obliba osvěžujícího čajového nápoje původem z Tchaj-wanu, kde v osmdesátých letech 20. USA a Kanadu také do Evropy, populární je nyní zejména v Německu.


Malina kuličky do Bubble Tea. Hotové kuličky propláchneme vodou. Do šejkru dáme le kuličky , černý čaj, mléko, cukr a protřepeme. Nápoj dáme vychladit nebo jej rovnou vypijeme. Stejně tak můžete Bubble tea připravit s rooibosem a mlékem nebo jen se zeleným čajem.


V barech můžete koupit Bubble tea různých příchutí s různými kuličkami a želé. Veľmi chutné bubble tea nápoje, chodíme tam často, vždy veľký výber. Připravujeme pro Vás ovocné FRESH Bubble a mléčné MILKY Bubble tea.

Najdete zde nyní kompletní sortiment a vybavení pro výrobu. Skladeks 5Kč KOUPIT. Třešeň kuličky do Bubble Tea bez chemických barviv.


Bubbletea kuličky nutriční hodnoty a kalorická hodnota. Po rozkousnutí kuličky vám v ústech exploduje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky