pondělí 17. června 2019

Kuře v díře

Vejce rozšleháme, přidáme mléko a smetanu. Vmícháme mouku, olej, sůl, prolisovaný česnek a nastrouhaný tvrdý sýr. Mělo by vzniknout řídké těsto, které necháme chvíli stát, aby se vše proleželo. Ano, teď přichází na řadu rýč!


V zemi je třeba vyhloubit jámu. Její průměr by měl být zhruba půl metru, hloubka ideálně až centimetrů. Nedělejte ji mělkou, nevejde se vám pak do ní dostatek uhlíků a kuře se neupeče! Můžeme je sepnout párátky nebo špejlí. Vaříme minut na silnějším plameni, aby se vytvořil dostatek páry.


Potom teplotu snížíme a kuře vaříme v páře pomalu 2-hodiny (voda v hrnci by už neměla vřít). Hotové dosolíme podle chuti. Po dovaření má být kuře ponořené do šťávy. Budeme-li uvažovat o zavedení dietní potraviny s kuřecím masem, nejlepším měřítkem je doporučeno používat kuře , prs.


Je zde soustředěna v obchodě bílkovin a tuků, což umožňuje, aby se co nejlepších výsledků stravy. Tenhle recept patří k těm, které nevzbuzují velkou důvěru. Také jsem dlouho váhala, než jsem se ho odvážila zkusit. Proto mohu s klidným svědomím říct: pusťte se do toho!


Překonáte-li pochybnosti, získáte to nejjemnější, nejšťavnatější a nejvoňavější kuře , jaké jste kdy ochutnali. Ostatně podobný recept má v repertoáru i Jamie Oliver a najdete ho i ve. I přes všechny módní směry v gastronomii, klasické české omáčky, jaké vařily už naše babičky, se kuře na paprice stále drží na vrcholku pomyslné hitparády jídel, na něž nedáme dopustit. Seton v dobrodružné knize Dva divoši.


Výsledkem má být nejen chutné jídlo, ale především zábava pro celou rodinu. Vyberte si recept na žáby v díře a připravte si chutný a výjimečný žáby v díře pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší žáby v díře ! Kuře v jámě popisuje E. Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty. Já vždycky pekla nádivku v kuřeti, tohle jsem zkusila poprvé a je to perfektní.


Udělala jsem ale mírnou úpravu: kuře jsem pekla celé, nádivky udělala kopec, takže jsem ji dala dovnitř - tak, jak jsem zvyklá - a před dopečením jsem ji napaplala i nahoru na kuře. Pulec v díře recepty, které budete milovat. Předehřejte troubu na 1°C. Rozložte klobásky a cibuli do zapékací nádoby. Pokapejte olejem, osolte a opepřete.


Pečte asi minut dozlatova. Mezitím prošlehejte mouku, hořčici, vejce a mléko na hladké těstíčko, osolte a opepřete. Toskánské smažené kuře (Pollo fritto alla toscana) 2. Tématické fráze: inrecepty in recepty žába v díře kuře ala žába toad-in-the-hole recepty in. Omyté kuře naporcujeme na čtvrtky, osolíme a okořeníme. V pekáčku rozškvaříme slaninu, osmažíme cibuli a česnek a vložíme porce kuřete.


Maso pečeme nepřikryté. V průběhu pečení je podléváme. Receptů na kuře je zkrátka nepočítaně a každý má své oblíbené, které vaří stále dokola. A to je škoda, protže právě s kuřecím masem je radost experimentovat.


Pokud pečete celé kuře , zkuste pod něj nakrájet libovolnou zeleninu nebo ho pečte v ochuceném mléce, skvělé je i jen se solí, pokud pod kůži nastrkáte plátky másla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky