pátek 7. června 2019

Německý gravitační nůž

Pojem „ gravitační nůž “, v němčině též „Fallmesser“, vychází ze způsobu vysouvání čepele, jinak zcela skryté v rukojeti. Vysunutí lze provést po stlačení hřbetní pojistky vnitřní pružiny na palcové straně u záštity nože, poté je třeba nožem buď mávnout nebo jej prostě otočit záštitou dolů. OFW LLParatrooper - gravitační nůž německého Bundeswehru. Pro konkrétní foto si napište.


Mrkněte i na moje ostatní aukce. Více zásilek samozřejmě jedno poštovné a to vždy to vyšší. Jedná se o první nerozebírací typ od výrobce Weyersberg - rostfrei.


Nůž má opravenou - vyměněnou pružinu. Střenky jsou ve velmi pěkném stavu. Na bodci značen přejímací značkou orlice s číslem 5. NĚMECKÝ GRAVITAČNÍ NŮŽ BUNDESWEHRU V TOP STAVU! Nedele nedaleko od baraku, ja mam na ty noze proste stesti. Německý gravitační nůž pro PILOTY LUFTWAFFE A PADÁKOVÉ MYSLIVCE!


Popis: Německý druhoválečný gravitační nůž. Nabízím tento trn na rozplétání padákových šňůr. Pokud ho máte zbroušený nebo zlomený neváhejte. Poválečné typy nemají dřevěnou střenku ale zelenou plastovou.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Prodám německý gravitační nůž , první verze. Originální značený kus. Nůž je ve stavu, jak jsem ho sehnal. Zlomena pružina bodce, na čepeli vylomen zub.


Nabízíme tisíce různých kapesních zavíracích nožů. Jsou přehledně roztříděni do odpovídajících kategorií, abychom vám usnadnili výběr. Gravitační nůž ( Fallmesser ) byl standartní výzbrojí Fallschirmjäger. Zdar, nůž bundeswehru – eickhorn má (u použitejch kousků z armády) občas ohlou hřbetní pojistku.


Já si nejsem zcela jistej, setkal jsem se s ní jako kluk, ale mám dojem, že péro neměla, že se vyhazovala švihem, jak píše gorshi gravitační. Zdravím, chtěl jsem se optat jaký byste doporučili nůž pro lezení po horách. Požadavky bych viděl asi následující.


Dej víc fotek, čepele, druhé strany atak v zadu na jehlici musí být značka tu bys mohl taky nafotit těchto dvou fotek těžko posuzovat a pak tě někdo osočí z fejkoviny. Německý výsadkářský gravitační nůž Eickhorn LLParatrooper, vyráběný v nezměněné podobě od II. Model RT-I-TAC byl speciálně vyvinut pro záchranné týmy na základě legendárního nože Eickhorn LL80. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení.


Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky