úterý 18. června 2019

Ošatka na chleba

Ošatka na kynutí chleba oválná - kg. Skladem (ks) 23Kč bez DPH. Upečte si čerstvý chléb doma, s ošatkou na kynutí chleba je to snadné. Využijete ji na kynutí těsta, uskladnění chleba , servírování pečiva i jako dekoraci.


Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku.

Materiál: přírodní pedig. Oválná ošatka z pedigu na domácí oválný bochník chleba. Orientační váha chleba kg. Vyberete si u nás z široké nabídky ošatek na kynutí chleba. Kulaté, oválné, obdélníkové, trojúhelníkové.


Keďže ide o neošetrený materiál, nemali by sme ich namáčať do vody, ale po dokončení ich len oprášiť od zostatkovej múky a škrobu. Keď sú na nej rôzne vrúbky, či obrázky, otlačia sa do cesta a vytvárajú na chlebíku pekný obrázok.

Na chléb bych doporučovala ošatku pletenou ze silnějšího pedigu, takovou jakou používají pekárny. Dá se dobře udržovat, je kvalitnější a také má delší životnost. Plastá ošatka : Dá se maximálně použít na upečený chleba nebo na odkládání jiného pečiva.


Bochník sa z nej dobre vyklápa a neprichytáva sa na steny ošatky. Stačí obaliť bochník v múke, napr. Vzor ošatky sa pekne otlačí do bochníka. I přesto, že se tyto ošatky vyrábějí ručně, nejsou příliš drahé. Dají se pořídit za skutečně lákavé ceny.


Navíc jsou nejen praktické, ale také i líbivé a mohou tak působit i jako dekorace. V ČEM JE OŠATKA S MISKOU NA DOMÁCÍ CHLÉB VÝJIMEČNÁ? DELLA CASA vám usnadní kynutí domácího kulatého chleba a dá mu dokonalý profesionální tvar.


JAKÉ MÁ OŠATKA S MISKOU NA CHLÉB DALŠÍ VÝHODY? Ve videu naleznete dobré rady a ukážeme si jak upéct více chlebů najednou a ledničkové kynutí těsta. Celý recept a další rady najdete na těchto stránkách htt.


Schválený pro styk s potravinami. Bochník se z nich dobře vyklápí a nelepí se.

Před prvním použitím stačí ošatku lehce vysypat trochou mouky. Ošatky jsou lisovány tlakem a vysušeny. Troubu na téměř každý chleba zahřívám na 250°C až 270°C horní a dolní ohřev. Každá trouba tento vysoký stupeň nahřátí nemá – nahřejte na nejvyšší stupeň vaší trouby.


Je potřeba minut troubu nahřívat, kámen by. Pomůcky na kynutí a pečení chleba. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Keď som si čosi také pýtala v obchode, predavačky netušili, čo po nich chcem. Dokonca aj majiteľka krútila hlavou. Vraj jej nikto nič podobné nikdy neponúkal.


Ale nikto nič podobné nikdy ani nepýtal. Ak som chcela ošatku, neostalo mi nič iné, len sa. Na toustový nebo žitný chléb se vám bez debat bude hodit forma, v níž chleba pokyne a následně se i upeče.


Zkusila jsem na chleba keramické, skleněné, silikonové, železné a obyčejné z pocínovaného plechu. Poslední dva jmenované materiály to vyhrávají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky