čtvrtek 27. června 2019

Výměna skla na mobilu

Jsme specialisté na opravu displejů Samsung. Specializujeme se na tzv. Díky speciálně vybavené dílně, specifickým technologiím a praxi u renomované zahraniční společnosti, Vám dokážeme profesionálně vyměnit prasklé, nebo jinak poškozené sklo displeje na mobilu. Výměna displeje telefonu.


V případě nešťastné situace, kdy dojde k poškození dotykového skla , ale i vlastního displeje, je nutná výměna celého displeje, součástí je i vrchní dotykové sklo. Jeli displej funkční mohlo dojít pouze k prasknutí pouze dotykového skla , které lze samostatně vyměnit a ušetřit za opravu. Oprava vytopeného mobilu. Telefon byl zasažen kapalinou.


Horkovzdušnou pistoli můžete nahradit i fénem. Vždy je ale třeba dodržovat předepsané postupy. Pokud je prasklý samotný displej, jsou postupy mnohem komplikovanější.


Bez šroubováku se neobejdete a musíte dávat větší pozor na kabely. Výhodou našeho servisu je, on-line objednání výměny rozbitého skla na mobilu z pohodlí vašeho domova. Stačí si jen v našem e-shopu vybrat vhodnou opravu a objednat.


Podrobné instrukce jak objednat servis. Ceny uvedené v e-shopu jsou platné, konečné a včetně DPH. V tomto videu rozbalíme display a zadní kryt na mobil a ukážeme se, že výměna není nic složitého a ani drahého. Díky tomu, už nemusíte chodit s rozbitým telefonem v kapse.


Jsme profesionální pozáruční servis mobilů i tabletů s dlouholetými zkušenostmi. Naši technici jsou pravidelně školeni od distributorů tuzemských telefonů, proto odvádíme naši práci na 1 a ve výrazně rychlejších časech než konkurence. Například na slunci je teď čitelnost didplaye citelně horší, i když použitelnost je pořád lepší než u starých neIPS displejů. Samotná výměna , při které jsem použil horkovzdušnou pistoli na nahřátí původního lepidla, mi připadala snadná a bezproblémová. Trvala asi hodinu, z toho asi polovina času padla na.


Rozbitý jack na mobilu u telefonu Huawei PLite. Nefungující vibrace u telefon. Ceny výměny displeje u telefonu Huawei jsou včetně práce a DPH.


U telefonů Huawei se většinou mění displej včetně dotykového skla. Při výměně originálního LCD. Na nejběžnější modely mobilních telefonů máme dotyková skla , displeje a ochranná skla skladem. Doba opravy v tomto případě je do dní.


V případě jiných modelů jsou skla a displeje na objednání a doba opravy je garantována do dní. K této službě doporučujeme doplňkovou službu nalepení tvrzeného skla. Provádíme výměnu prasklého dotykového skla za nové technologii oca s nejmodernějším servisním vybavením.


V případě že i přes poškozené sklo zobrazuje a reaguje displej po celé ploše správně, není nutné měnit celý displej. Dokážeme vyměnit poškozené sklo na Vašem původním displeji za zlomek ceny nového displeje. Máte na svém mobilu prasklé dotykové sklo?


Dotykové sklo Vám vyměníme ! Displej a dotyk fungují bez vad? Uvedená cena opravy při výměně dotykového skla je konečná, včetně materiálu, práce a DPH. Upozornění na ikonách u telefonu Samsung Galaxy A20e (A202F) 03. Ušetříte tak za výměnu celého LC jelikož vám původní zůstane.


U některých modelů se jedná o nerozebíratelný díl a je nutné vyměnit celý LCD modul. Ceny za lepení skla mobilu se u nás pohybují od 5Kč. Záleží na modelu telefonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky