úterý 4. června 2019

Výroba svíček z palmového vosku

Pro začátečníky jsme pro Vás připravili video návod na výrobu svíček z palmového vosku. Palmový krystalický vosk do skla kg. Najdete u nás i recepty na domácí výrobu svíček , ať už ozdobných, užitkových nebo masážních. Zvláště masážní svíčky se těší oblibě. Vyrábí se ze sójového vosku a díky nízkému bodu tání se roztavený vosk používá k masáži.


Ač je vyrobení svíček velice jednoduché, můžete se při ní dost vyřádit.

Co se týká svíček , přivedla mě k nim kdysi kamarádka a používám na větší svíčky plastové lahve. Stačí ty menší, seříznu vršek a ještě mám ten „ozdobný“ spodek. Pro sběratele svíček Honzu, kamarádka si nosí zbytky nedohořených svíček z kostela a pak z nich dělá krásné zvonečky na vánoce a svíčky. Ruční výroba svíček z palmového vosku v nejrůznějších velikostech i tvarech pro nejrůznější příležitosti: svatby, oslavy, svátky, Vánoce apod. Na přání svíčky parfemujeme.


Sady z palmového vosku Doporučuji zastřihávat knot, prodloužíte tím životnost svíčky. Svíčku postavte na nehořlavou podložku, hořící svíčku nenechávejte bez dozoru. Vytváří krystalickou strukturu na povrchu svíčky.

Vosk pro výrobu svíček z přírodního palmového vosku mimořádné kvality. Při použití hliníkových forem z naší nabídky je možné bez jakékoliv speciální průpravy docílit výborných výsledků. Nemíchat se stearinem ani aditivy. Pokud patříte mezi milovníky svíček , tak byste možná rádi zažili zajímavou změnu, kterou mohou přinést palmové svíčky. Mnoho lidí nemá s těmito druhy svíček žádné zkušenosti.


Jejich hlavní rozdíl spočívá v tom, že nejsou vyrobeny z parafínu, ale z palmového vosku. Výroba svíček z včelího vosku je jednoduchá, ale vyžaduje trochu zručnosti. Po zaschnutí a úplném vychladnutí svíčky ji vyjmeme z formy, zastřihneme knot, popř. Včelí vosk na svíčky může být přírodní ve své zlatavé barvě nebo barevný. Oblíbenou odnoží tvorby svíček je tvorba z včelího vosku.


Nabídka řezání a gravírování předmětů z překližky, skla a ostatních materiálů. Aromatická svíčka je vyrobena z palmového vosku , který je 1 přírodní produkt, bez jakýchkoli chemických přísa neobsahuje ani petrolej, ani žádné ropné deriváty, jak je tomu u klasických parafínových svíček. Svíčky z palmového vosku , 1 přírodní výrobek.


Svíčka z palmového vosku ve tvaru válce. Z přírodních vosků se mimo včelí používal v minulosti k výrobě svící také vosk z vavřínu. Než byl objeven parafinový vosk, používal se právě včelí vosk, který si však pro vysokou cenu nemohlo mnoho lidí dovolit.


Svíčky jsou vyrobeny z palmového vosku , který má certifikát, že je 1 přírodní, bez jakýchkoli chemických přísa neobsahuje ani petrolej, žádné ropné deriváty, pesticidy ani herbicidy jak je tomu u klasických parafínových svíček. Odlévají se ručně a při.

Svíčky vyrobené z tohoto přírodního vosku nečadí. Vytvořte vosk, a to tak, že na 1gramovou formu dáte gramů parafínu a cca 20g stearinu. Stearin napomáhá rychlejšímu tvrdnutí a zvyšuje lesk.


Výroba svící z těchto materiálů je dá se říct obdobná jako u výroby svíček z parafínu, akorát, že do nich není. Domácí výroba a prodej svíček z palmového vosku V obchodě není prozatím vystaveno vše nabízené zboží, pokud tedy budete chtít barvu, která není dosud v nabídce, uveďte to prosím do poznámek při vytvoření objednávky, taktéž styl povrchu, či vůni. Zabýváme se domácí výrobou vonných svíček z palmového vosku a jsme příkladem toho, kdy záliba přeroste v práci.


Všechny používané vůně jsou antialergenní a každá vyrobená svíčka je originál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky