pondělí 30. září 2019

Vertikální parní žehlička

Vertikální parní žehlička 3vDF009A Vertikální parní žehlička pro snadné, rychlé a méně náročné žehlení. Tímto způsobem rychle, snadno a pohodlně mizí všechna zmačkaná místa na oblečení. Zároveň jej čistí a odstraňuje nepříjemné pachy.


Je to stejný systém jako. Obecně platí, že čím vyšší příkon vertikální parní žehlička má, tím více páry se v průběhu žehlení uvolní, a tím snazší bude žehlení.

S rostoucím příkonem ale roste i spotřeba elektřiny. Jak bylo zmíněno, umožňuje vertikální žehlení, díky kterému snadno a perfektně vyžehlíte i kousky oblečení, které mají hůře přístupná místa s kovovými doplňky, ozdobami a knoflíky. Tato žehlička je prostě tak variabilní a výkonná, že zvládne vyžehlit úplně vše. Napařovací žehlička je schopna produkovat páru hned několika způsoby. Tím prvním je stálý parní výkon poskytovaný v průběhu žehlení, tedy pára odcházející z žehličky pokaždé, když ji položíte na žehlicí plochu.


Rozhodně se při nákupu žehličky pohybujte alespoň v. Chcete mít více času pro rodinu a na své koníčky? Lehká žehlička značky Braun nabízí inovace, díky kterým vám žehlení zabere o polovinu méně času.

W Technické parametry Barva. Tefal vynalezl nový způsob žehlení a napařování oděvů. Napařovač oděvů a vertikální parní žehlička nabízí mimořádné řešení vše v jednom. Co nabízí žehlička s parním generátorem? Parní žehlička s generátorem se od klasických parních žehliček liší zejména tím, že je k ní přidaná žehlicí stanice.


Není to ale jediná výjimečnost, kterou tyto žehlicí systémy nabízí. Zvládne nepřetržité, rovnoměrné a silné proudění páry. Tato napařovací žehlička vás přesvědčí o tom, že žehlení je činnost, ze které můžete mít radost! Vybíráte Cestovní žehlička a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší?


Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Nese označení OptimalTEMP. Kromě klasického je možné ji využít i na vertikální žehlení. Zaujme i svými hodnotami. Parní ráz činí velmi dobrých 3gramů za minutu.


Parní generátory Přístroje pro to nejvýkonnější žehlení s až dvojnásobkem účinné páry, díky kterým rychle a snadno vyžehlíte různé materiály. Užijte si žehlení s parním rázem až 6gramů a snadnou obsluhu přístroje díky vyjímatelné nádržce na vodu o objemu až litru v těle parního generátoru. V kategorii žehličky a žehlící systémy najdete napařovací žehličky, cestovní žehličky, klasické žehličky, parní generátory, mandle a ruční napařovače.

Vyberte si z produktů níže, dle vlastních potřeb. Polti Vaporella Forever 6ECO_PRO má hliníkovou žehlicí plochu s parními otvory umístěnými ve špičce a korkové madlo pro pohodlné uchopení. Odnímatelná nádržka o objemu l umožňuje dolévání vody v průběhu žehlení. Objevte parní generátory Tefal pro kratší dobu žehlení a profesionální kvalitu.


Nic se nevyrovná výkonu našich profesionálních parních generátorů. Calc-Clean funkce sprej nádrž na 2ml suché. Díky parní žehličce zmačkaná místa na oblečení snadno mizí. Prodej žehličky po celé ČR za nízké ceny přepravy.


Z těla pak vychází dlouhá trubice, jejíž konec vypadá jako malý fén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky