pondělí 30. září 2019

Bloky na nože

Bloky na nože

Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku. Pořiďte si bloky na nože , ať už závěsné či magnetické, které vám usnadní orientaci v kuchyni! Dřevěné bloky na nože i magnetické desky na odkládání nožů najdete v naší nabídce samozřejmě také. Máme je v mnoha typech a různých velikostech. Nač vymýšlet složitosti, když jsou věci stejně nejhezčí ve své základní, jednoduché podobě?


Bloky na nože

To je myšlenka, která se nese celou tvorbou anglického studia Wireworks. A tak i blok na nože a stojan na kuchyňské. Blok na nože či stojan na nože , je ideální řešení pro uskladnění vašich nožů.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Bloky na nože firmy Wüsthof jsou zároveň efektním doplňkem Vaší kuchyně. Kromě správného výběru kuchyňských nožů je důležitý i způsob jejich uložení v kuchyni tak, aby byly vždy po ruce, bezpečně a přitom k noži šetrně. Rádi při vaření sledujete videa? Pak budete nadšeni ze stojanu na nože s držákem na tablet CS Solingen Premium.


Bloky na nože

Tento funkční stojan je vybaven sedmi sloty na nože a disponuje inovativním držákem na tablet, chytrý telefon nebo kuchařku. Na magnetickém prkénku ale máte ostří pořád na očích a při vaření tak rychle víte, kam sáhnout. Chcete mít vaše nože vždy po ruce? Zkuste některý z našich bloků na nože.


Od výrobců prémiových kuchyňských potřeb, praktické i elegantní. Vše budete mít po ruce a přehledně uloženo. Blok se navíc může stát hrdou ozdobou vaší kuchyňské linky. Uložte je přehledně a stylově na kuchyňskou linku do praktických bloků. Několik velikostí pojme různé množství nožů.


Bloky tak potěší malou domácnost i profesionální provozy. V naší nabídce naleznete nerezové bloky na nože Azza i dřevěné bloky na nože od značky Woody. Dbejte však i na správné broušení nožů. Vyberte si z pestré nabídky kategorie bloky na nože bazar. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.


Už vás nebaví hľadať nože v zásuvke? Uložte ich prehľadne a štýlovo na kuchynskú linku do praktických blokov. Niekoľko veľkostí pojme rôzne množstvo nožov. Vyberajte si Stojany na nože podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Na našem webu používáme cookies. Cookies jsou soubory, které slouží k měření funkčnosti webu, přizpůsobování obsahu webu, napomáhají tomu, abyste na našem webu byli spokojeni. Využíváním webových stránek s tímto souhlasíte. Magnetické lišty na nože. Nože svačinové a mazací.


Veškeré objednávky stále expedujeme a doručujeme bez omezení až k Vašim dveřím. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Bambusový blok na nože k uložení kusů nožů, ocílky a kuchyňských nůžek. Radi pri varení sledujete videá?


Potom budete nadšení zo stojana na nože s držiakom na tablet CS Solingen Premium. Tento funkčný stojan je vybavený siedmimi slotmi na nože a disponuje inovatívnym držiakom na tablet, chytrý telefón alebo kuchárku. Stojan je otočný o 360°, takže na displej zariadenia budete vždy skvele vidieť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky