pondělí 2. září 2019

Řeznický kutr prodej

Order by 5:15pm and get it tomorrow. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů řeznický. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. L - 2V Skvělý malý silný výkonný a zároveň bezpečný stroj.


Rychlé zpracování masa, zeleniny a všech výrobků jako sekaná, práty, řeznické spojky, paštiky, masa na grilování, párky, játrové zavářky.

Bezpečnostní čidlo centrální stop. Mísa nože i hřídel nerez. Dva nože možnost přidat. Výkon od kW - kW. Nářezový stroj Bizerba automat- (Nahradí pracovní sílu.).


Praha (Dohoda pouze) na TEL. PRODEJ ŘEZNICKÝCH STROJŮ.

Koupím řeznický kutr litrů, nože, na stůl, na 380V, Nagema, nabídněte, děkuji. Nabízíme SERVIS řeznických strojů. Kuchyňský kutr na maso lze. Vakuová balička VacuMIT stolní.


Balička vakuová Vacumit. Kutr má robustnou konstrukci, kteoru drží kolečka, se kterýma snadno můžete stroj přemisťovat. Prodám řeznicky kutr l, nože, dohoda.


Pohyblivé ocelové rampy Ausbau pro skladu. Možnost regulování výšky za pomoci hydraulického systému (od do 1cm), velká platforma. Velkokapacitní řeznický kutr na maso - kapacita litrů. Kvalitní konstrukce z nerezové oceli.


Spolehlivý a bezpečný provoz. Profesionální řeznický kutr na maso - kapacita litrů. Použitý, nepoškozený, čistý. Budějovicích - nezasílám.

Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí. Prodam starší použitý litinovy řeznický kutr cca na 15kg masa ,výrobce Bři Kursove Sleska Ostrava ,velmi silny,funkční,jedny náhradní nože ,v dobrem stavu. Vystavit v této kategorii. Aukro Podnikání a Průmysl Gastronomie, Hotel Chladicí technika.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vá. Kutry jsou patří mezi vysoce profesionální kuchyňské stroje používané především v gastronomických provozech a slouží k tzv. Sporák 900x90robot universální,varný kotel celonerezový plynový 150lt,200lt a elektrický 85lt,2fritéza profi s podstavcem 380V,nerez stoly s dřezem a odkladací plochou,pizza stoly s kamenem a šuplíky,trouba 3patrová alba,michačka těsta 80lt díže. Prodej řeznický špalek Tímto bychom vám rádi nabídli náš řeznický špalek, který je výborný pomocník u každé zabijačky a bourání masa. Jedná se o velký řeznický kutr na litrů masa,přívod 380V.


Další informace na tel. Všechny informace o produktu Gastro vybavení Technologis Řeznický stolní kutr 5L, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Technologis Řeznický stolní kutr 5L. Mlýnek Na Maso Sirman Mod.


Prodáme kus Automatický stohovač sít na vozíky s dopravníkem. Ze zrušeného investičního projektu nabízíme k odprodeji nevyužité vybavení pro výrobu těstovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky