středa 11. září 2019

Ck geops

Ck geops

Praha-Sardinie-Praha, autobusovou dopravu. GEOPS - CESTOVNÍ KANCELÁŘ, s. Seznam provizních prodejců a partnerů cestovní kanceláře. Poznávací i pobytové zájezdy do Rakouska, turistika v Alpách, aktuální výstavy umění cesty za vínem a gastronomií, festivaly. Je nám líto, ale zájezdy za poznáním do ciziny v době uzavření hranic se nemohou uskutečnit. Rakousko je zemí, kde se lidé drží tradic a také velice rádi slaví.


Ck geops

Početné jsou jak svátky spojené s přírodou, tak náboženské svátky a procesí. V každém měsíci se pořádá bezpočet uměleckých, zejména hudebních festivalů. Zájezdy Francie – nabízíme více než destinací po celé Francii. Poznávací zájezdy do Ruska se zaměřují především na dvě střediska: oblast u Baltu, výstavný Petrohra carská sídla v okolí, Karélie a okolí Ladožského a Oněžského jezera, a dále metropole Moskva a poznávací zájezdy do měst tzv.


Zájezdy Švýcarsko - turistika v Alpách, výhledy na Matterhorn a ledovce, jízdy horskými vlaky, koupání v termálech, seznámení s chutnými sýry, víny i čokoládou. Alpy je rozsáhlé evropské pohoří a táhne se přes států, od francouzské riviéry a pobřeží Středozemního moře až k Vídni. Protékají zde řeky Rýn, Rhona, Inn, Mur, Dráva, Pá mezi jezera sem patří Bodamské, Ženevské nebo Lago di Garda. Tonle Sap, taneční show v Siem Reap, projížďku lodí po Mekongu v Phnompenhu, celodenní výlet lodí na ostrov Koh Rong, 12x hotely a penziony, 12x snídani, 1x večeři v Siem Reap, českého průvodce, služby místních CK a průvodců.


Francie - země, která byla a je střediskem kultury a umění, odkud přicházely a přicházejí nové umělecké styly a směry, kde se rodilo vždy něco nového. Můžete navštívit více, či méně známe kouty Francie. Spisovatelé a básníci dali Budapešti mnoho přívlastků, jako například Královna Dunaje nebo Paříž na Dunaji. Má podobnou malebnou polohu, jako Praha, jenže ne na Vltavě, ale na Dunaji, harmonický velkoměstský vzhle obchody, obchůdky, butiky, kavárničky s venkovním posezením i širokou síť kulturních, sportovních a zábavních zařízení, starobylé i zbrusu nové. POZNÁVACÍ ZÁJEZDY Geops - CK.


Pojeďte s námi již v neděli na pár dní do Bretaně! Máme poslední volný pokoj - a ještě možnost navíc - jeden pán hledá doobsazení! Smaragdový ostrov, Ostrov krásy - pod těmito a podobnými přízvisky je známá Korsika.


A turisty skutečně překvapuje, kolik krásy a přírodních zajímavostí příroda nakupila na tak malý kus země. Je největším rakouským městem a současně nejvýznamnějším kulturním, politickým a hospodářským centrem země. Země románských kostelů a vznosných gotických katedrál, secese a moderní architektury. I krajina je tu proměnlivá jak žena.


Vyberte si z kompletní nabídky zájezdů cestovní kanceláře Geops a kupte si dovolenou přímo od CK ! Cestovní kancelář se specializuje na poznávací zájezdy do Francie, Itálie a Maďarska. Pro všechny je typický středomořský ráz, obvyklé je používání olivového oleje, základem bývají často zeleninová jídla, v přímořských krajích samozřejmě ryby a plody moře, ve vnitrozemí zejména vepřové. Zajímají vás prodloužené víkendy a pobyty do termálních lázní s vlastní dopravu? Jelikož jsme se rozhodovali na poslední chvíli padla nám do oka CK Geops.


Ck geops

Co se týká ubytování a programu - výborné. Autobus již pamatoval i lepší časy, ale naštěstí nebyla cesta tak dlouhá, dala se přežít (a to jezdím busem ráda). Cestovní smlouva slibovala v ceně zájezdu wellnes, stejně tak byla na pokynech psána. Další pobytové zájezdy do destinace Česká republika zobrazíte.


Akvitánie, třetí největší region Francie, vám nabízí ty nejlepší možnosti od baskického pobřeží po přírodní park Périgord-Limousin. Normandie je země, která inspirovala impresionistické malíře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky