pondělí 16. září 2019

Celty a plachty

Plachty i celty se vyrábějí z různých materiálů. Dříve jimi byla jen velmi hustě utkaná bavlna. Její vlastnosti nebyly ideální, proto ji s příchodem umělých vláken nahradil polyester a následně nylon.


Dnes se u originálních celt setkáváme s takzvaným Heavy Duty nylonem (nylon pro těžkou práci). CELTY , PLACHTY A PONČA. Vodotěsné bivakovací celty jako univerzální přístřešek pro nouzové přespání nebo úkryt.

Zakrývací p lachty nad hamaku pro zastínění a ochranu před deštěm a vlhkostí se dají použít také samostatně jako ochranný přístřešek na přespání. Celty - krycí plachty jsou technický prostředek, který slouží k ochraně proti větru, dešti, slunci. Jsou 1 nepromokavé a záleží od gramáže jaká je jejich pevnost. Podél okraje plachty jsou umístěny kovová oka na jednoduché přichycení plachty.


Ochrání Váš majetek proti větru, dešti a slunci. Vyberte si plachtu na kryciplachta. Našimi krycími plachtami môžete zakryť napríklad auto, tovar, bazén alebo nejakú rozpracovanú stavbu pred dažďom, snehom alebo aj slnkom. Krycie plachty - Celty.


Celta univerzální Permjačka (Ruska Cifra) Je součásti kompletu vybaveni 6BBarmica, 6BBarmica-M 6BPermjačka-M.

Pokiaľ potrebujete prikryť svoje prechodné vonkajšie obydlie, alebo ho len zamaskovať pred nepriateľom, naše vojenské maskovacie celty Vám istotne veľmi dobre poslúžia. Väčšina z nich je aj nepremokavých, takže sa nemusíte báť, že by Vám kvapkalo cez noc na čelo. Nepromokavá plachta poslouží k zakrytí a ochranu předmětů ať už v interiéru nebo v exteriéru.


Celty , deky, plachty , ARMY-SURPLUS Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Celta - odolné vojenské celty Vojenské celty jsou primárně určeny k stavění přístřešku, proto jsou na krajích vybyveny otvory kterými lze protáhnout šnůru pro upevnění. Armádní celta je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů díky kterým přečkáte nepříznivé počasí.


Nutnosťou krycej plachty je, aby bola nepremokavá, a to naše plachty dokonale spĺňajú. Každá plachta obsahuje po celom obvode hliníkové očká potrebné na uchytenie plachty. Jednoduchá stavba přístřešku do minut do všech roční období. Omlouvám se za přeřeky,v době natáčení bylo -8°C a to byla zima.


Na vytvorenie improvizovaného prístrešku v prírode, alebo dočasného prístrešku v záhrade napr. Používajú sa ako ochrana pred dažďom, ako prvky v bivaku a maskovanie vojenského vybavenia. Sú špeciálne ošetrené, a preto odpudzujú vodu a. Celty - krycie plachty sú technický prostriedok, ktorý slúži na ochranu proti vetru, dažďu, slnku. Sú 1 nepremokavé a záleží od gramáže aká je ich pevnosť.


Pozdĺž okraju plachty sú umiestnené kovové oká na jednoduché prichytenie plachty.

Vďaka vystuženému spevnenému okraju lanom, znemožnia roztrhnutie a puknutie okraja. Naše krycie plachty - celty ochránia vždy to čo majú. Z ponuky rôznych farieb, veľkosti a gramáže si vyberie nejeden domáci majster. Celty zaručene chránia proti nepriaznivému počasiu, snehu a UV žiareniu. Ponúkame Vám krycie plachty a celty na zakrytie, prekrytie automobilov, prívesov alebo stavebných materiálov.


Při výběru plachty je nutné vybírat podle velikosti a materiálu, což jsou dva nejdůležitější parametry plachet. Na Armedu najdete jak látkové vojenské a maskovací plachty , tak kamuflážové (maskáčové) plachty ze syntetiky. Celty , jak už bylo zmíněno, slouží k stavbě provizorního přístřešku. Maskovacie siete sú napustená parafínom odolné proti vode a ohňovzdornou látkou proti vznieteniu sa.


Z plachty 180x180cm camo ihličkovej možno urobiť pončo. Ak potrebujete sieť o iných ako nami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky