úterý 3. září 2019

Psí cedulky na plot

Cedulky můžete umístit na vrata, na plot a nebo vchodové dveře. Velký výběr plemen je řádně roztříděn do kategorií. Velikosti těchto Tabulek jsou standartně 15x1a 20xcm. Naše smečka je nekonečnou inspirací pro texty na naše cedulky a trička, život s nimi je prostě prima Info Doprovodné info ke všem fotografiím v tomto eshopu: Kupírování uší je v ČR zakázáno zák.


Tabulky dodáváme běžně se zakulacenými rohy. Pořiďte si na branku či bránu svého plotu výstražnou ceduli s nápisem Pozor pes nebo Tady hlídám já.

V našem e-shopu naleznete tabulky s těmito i obdobnými nápisy doplněné fotkou vybrané psí rasy. Kovová - hliníková originální cedulka s fotkami plemen psů a různými výstražnými texty. Cedulky jsou tištěny sublimační technologií Grawerton přímo na plech. Cedulky pro psy najdete v našem e-shopu anebo v kamenné prodejně v Rájci - Jestřebí nedaleko města Brno a Blansko. Granule pro psy, konzervy, pamlsky a další.


Jestliže se Vám hodí cedulka jako obrázek do bytu, do poznámky v objednávce stačí napsat do interiéru (možnost vložení poznámky je v 3. kroku objednávky), cedulka bude s provázkem na zavěšení, nebo je možné dodat oboustrannou lepicí. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Pozor pes, Tady hlídám já, hrnečky, obrázky a další výrobky s autorskou grafikou Hafdecoru.


Plemena psů a motivy stále doplňujeme.

Originální dárky nejen pro pejskaře. Dřevěné výrobky ( cedulky ) jsou na objednávku dodání cca 7-20dní. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy.


Přes to, že je pes za plotem a na Vašem pozemku - odpovědnosti za jeho chování vůči návštěvníkům Vás to nezbavuje. Proto je vhodné avizovat střežení objektu. Při výrobě cedulky byl kladen velký důraz na volbu materiálu, stabilní tvar, barvy, které budou odolně držet i při náhlých změnách počasí. Použití dle potřeby pro vnitřní i venkovní plochy. Výstražná cedulka na plot , na zeď na dveře.


Libovolné provedení cedulky na přání. Možnost použít vlastní obrázek, nebo si nechat na přání cedulku vyrobit. Velká psí cedulka ručně vyrobená z keramiky s nápisem Měl bys vědět, že dokážu přeskočit plot. Tabulku dodáváme včetně provázku a je tedy připravená na pověšení. Provázek je protažen dvěma otvory v. Výrobce: OFFICE PRO professional s. Doba dodání: dostupný do -dnů Zajistěte lepší orientaci návštěvníkům Vaši firmy.


Pořiďte svým zaměstnancům dveřní cedulky s možností vložit do nich vlastní jmenovky umístitelné na dveře či stěnu, popis pozice kterou zastávají nebo úřední hodiny a zhotovte si tak vlastní orientační systém v budově. Coursing - Věra Malátková. Nejbližší je chrtům a příslušníkům primitivních plemen, jako jsou basenji, faraónští psi nebo podenca, ale v současnosti se mu začínají věnovat i majitelé celé řady dalších plemen – od teriérů přes border kolie až po ridgebacky nebo křížence.

Cedulky s varováním pozor pes, či jiné zvíře, můžete umístit na plot či venkovní dveře. Odolají povětrnostním podmínkám. Cedulky budou informovat návštěvníky o přítomnosti zvířete v objektu. Nabízíme také samolepky s motivy psů.


Vtipné či nápadité vzory, texty a obrázky na nabízených cedulkách a cedulích pobaví nejen Vás při vybírání dárku, ale i obdarovaného. A pozor, potěší také všechny ostatní, kteří pak kolem takové vtipné a netradiční cedule s textem či obrázkem projdou. Vítejte na stránkách, které jsou určené pro všechny se smyslem pro humor.


Zabývám se vytvářením piktogramů psů v poněkud netradičních polohách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky