čtvrtek 26. září 2019

Loupač kukuřice

Jde to 100x rychleji než rukama. Litinový loupač na kukuřici s kličkou pro ruční pohon. Prodám nový loupač kukuřice s nohami viz foto. LZE ZASLAT POŠTOU NEBO VYZVEDNOUT OSOBNĚ V BRNĚ. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání.


Loupač kukuřice standard.

Díky němu velmi snadno a rychle odstraníte kukuřičná zrna od klasu. Lisy na citrusy) Hodnocení produktu:. Tento stolní loupač kukuřice je vybaven řemenicí pro připojení motoru. The lowest fixed prices.


Pouze platba předem z důvodu atyp. Ruční mlýnek SPRINT na kukuřici a zrní. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte.

Vyrábíme a prodáváme vše pro chov drůbeže, králíků, holubů, exotů – nášlapná krmítka, napaječky, zásobníky, krmivo, minerální doplňky, vitamíny. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Díky loupači kukuřice spolehlivě oddělíte zrna od kukuřičn. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly. RV, stejně jako ostatní výrobky z kategorie Lisy a drtiče, jsou zabaleny v nepoškozených obalech. Vzhledem k současné situaci šíření koronaviru způsobujícího onemocnění COVID-je možná platba na dobírku za zboží pouze kartou u řidiče nebo platba předem - bankovním převodem. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Unikátní loupače zbaví bez námahy slupky pomeranče, pomela a grepy, kiwi, česnek, cibule i kukuřičné klasy. Mechanický loupač vyloupe snadno a rychle čerstvý hrášek z lusků nebo ostrouhá a zbaví slupky jablko vcelku. Velmi výkonný stroj pro přípravu krmiva.


W - šrotovací síta (5mm, 4mm, 6mm, 8mm) - šrotovacích kladívek - bezpečnostní pojistka ( při otevření předního krytu stroj nelze spustit) - v. Váleček - loupač držíme v jedné ruce, druhou rukou uchopíme klas nas.

Používá se snadno jako strouhátko. Klas kukuřice tlačíme proti zubům loupače, s kterým za stálého tlaku pootáčíme. Kukuřice se nejlépe loupe, když je klas suchý, ale i navysušený. Dále je možno k loupači přípojit klínovým řemenem el. Pro přidělání ke stolu.


Video - loupač kukuřice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky