středa 25. září 2019

Ubytování dolní morava

Pro zobrazení přesné ceny zadejte termín Vašeho příjezdu a odjezdu! U nás najdete to nejlepší místo pro Vaši relaxaci a odpočinek s možností různých sportovních aktivit během celého roku. Kvalitní ubytování v apartmánech v klidné části obce, v bezprostřední blízkosti lyžařského areálu Větrný Vrch, pod Králickým Sněžníkem. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Je situován přímo mezi dvěmi lyžařskými středisky u Slona a Větrný vrch s nádherným výhledem do údolí a na okolní dominanty.

Pro rezervaci ubytování používejte náš on-line formulář na stránce CENÍK A REZERVACE. Pod masivem Kralického Sněžníku na vás po celý rok čeká dobrodružství, zábava a spousta zážitků. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Abychom Vám o ubytování poskytli aktuální a relevantní informace, hodnocení napsaná před více než měsíci již nezobrazujeme. Hodnocení může napsat pouze zákazník, který rezervoval přes Booking. Vítejte na našich stránkách!


Dolní Morava 4 Dolní Morava Dolní Morava.

Je ideálním místem pro odpočinek a pohodu. Užijte si dovolenou na čerstvém vzduchu. Kapacita ubytování je osob.


Chata v Dolině je ideální místo pro klidnou rodinnou dovolenou, ale také pro milovníky zimních i letních sportů. Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním i letním pobytům. U objektu najdete informace o vybavení, cenách a mnoho dalšího. Příroda Jižní Moravy je Vám k dispozici.


S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod. Objekt má přízemí, podkroví a sklep. V přízemí nejprve projdete verandou, kde je fůru háčků na bundy a kabáty a také zde je umístěn sušák obuvi - na přaskáče nebo jinou mokrou obuv. Chalupa U jezu – Jezinka se pronajímá jako celek.


Standardní doba ubytování v letní i zimní sezóně je týden,pokud je volno nebo po domluvě můžete využít ubytování i na prodloužený víken pátek až neděle. Nově nabízíme ubytování v plně vybaveném apartmánu (kuchyňský kout s obývákem, ložnice, sociální zařízení). Cena po telefonické dohodě, či e-mailu dle počtu osob, dní a požadovaných služeb (možnost i se snídaní, s polopenzí). Apartmán vhodný pro rodinu, ale i pro pár. Předejděte atmosféře velkých přeplněných hotelů klidným soukromím.


Dosažitelnost je nejlepší po vlastní ose.

Příjemný a stylový penzion na vysoké úrovni (lyžárna, gril, společenská místnost). Máme pokoje vhodné pro páry i rodinné apartmány. Tak blízko, že z apartmánu je pár desítek metrů k lyžařské školičce nebo ke spodním stanicím vleků. Také supermoderní lyžařské a sportovní středisko relaxsport resort dolní morava je v bezprostředním dosahu, vzdáleno ca 1km po veřejné upravované komunikaci. V jeho blízkosti však nedávno nová oblíbená atrakce neboli stezka v oblacích.


Vztyčuje až metrů nad stromy, po té co vyjdete k vrcholu naskytne se vám možnost si vlézt na. Ubytování vybírejte z nabídky celkem penzionů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky