středa 25. září 2019

Technistone vzorník

Jde o přírodní a vyjímečně odolný materiál pro kuchyňskou desku, obklady do koupelny, dlaždice a další. Tvrzený, nebo také umělý kámen TECHNISTONE je většinou vyroben z ušlechtilých křemičitých písků. Zabýváme se opracováním kamenných desek. Některé typy obsahují jemné drtě žul, v některých jsou drtě skla a zrcadel.


Základní složka je smíchaná s polyesterovou pryskyřicí, obarvená pigmenty, poté je směs velkým tlakem slisovaná a vysokou teplotou slinutá. Elegantní, ekonomická, ekologická.

Vlastnosti a využití materiálu. Zpracujeme Vám cenovou nabídku do hodin. Jeho největší předností je však jeho nepropustný povrch propůjčující materiálu odolnost vůči vodě, olejům a agresivním látkám běžně využívaných v domácnostech (čisticí prostředky, víno, káva, přírodní šťávy apod.). Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vzorník tvrzeného kamene TECHNISTONE.


Tato webová stránka používá cookies pro personalizaci obsahu, reklam, analýzy návštěvnosti a další účely. Tloušťka materiálu nabízí varianty: a mm. Největší výběr materiálů na trhu.


Vhodné pro: Kuchyně, koupelny, obklady, dlažby.

Skladem je základní sortiment firmy. Vzorky jsme dokončili a jsou v poslední fázi přezkoumání, než je zveřejníme. Sheree – naše australská kolegyně ve své kanceláři přezkoumala novou ukázkový vzorník TECHNISTONE. PRO KLIENTY, KTERÝCH SI VELMI VÁŽÍME!


V nabídce je široká škála vzorů, povrchových úprav a barev, kde si každý vybere podle svého vlastního vkusu. VZORNÍK BAREV A PROVEDENÍ TECHNISTONE. S výběrem vám rádi poradíme. Dodavatel si vyhrazuje právo obměny nabízených materiálů pro kuchyňské desky.


Vzhled přesně podle vašich představ “. Silestone je umělý tvrzený kámen původem ze Španělska. Jedná se o konglomerát na bázi křemene, jenž materiálu zajišťuje výborné užitné vlastnosti. Technistone je výrobce tvrzeného kamene.


Díky svým unikátním vlastnostem odpovídá praktickým potřebám moderních domácností. Ve srovnání se dřevěnými či překližkovými kuchyňskými deskami nabízí řadu výjimečných vlastností: Nikdy nenasákne vodou, nevadí mu víno ani citron a velmi snadno se udržuje v perfektní čistotě. Tvrzený kámen TECHNISTONE - aktuálně nabízené dekory včetně filtrů a dalších informací na stránkách výrobce. Tvrzený kámen SILESTONE - aktuálně nabízené dekory včetně filtrů a dalších informací v české mutaci stránek výrobce COSENTINO. Obsah přírodních složek tvoří více než hmoty výrobku.


Vzniká tak produkt, který v sobě spojuje kreativitu přírody a odolnost moderních materiálů. Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI.

Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky