středa 4. září 2019

Vánoční cukroví na objednávku

I přes zvýšený zájem a vyšší objem výroby, stále klademe velký důraz na ruční výrobu a používání kvalitních surovin. Každý rok pro Vás připravujeme a inovujeme vybrané druhy cukroví a dezertu tak, aby výsledná směs chutí tvořila dokonalý celek, který dokreslí vánoční atmosféru ve Vašich domovech. Naše malé české cukrářství v Dolních Loučkách působí na trhu již devátým rokem.


S velkou pečlivostí pro vás i letos připravujeme tradiční české vánoční cukroví. Při pečení se držíme klasických receptů , používáme máslo do těsta i krémů.

Vánoční cukroví , drobné pamlsky, které nechybí během Vánoc na mísách a tácech v žádné domácnosti. Péct by se většinou mělo i tři týdny před svátky, aby se uleželo a změklo. Mezi nejklasičtější vánoční cukroví patří perníčky , linecké cukroví , vanilkové rohlíčky , pracny nebo vosí hnízda.


Dnes už snad neexistuje obchod s potravinami, kde byste na cukroví nenarazili, dokonce i večerky a pekárny své výlohy vyzdobily nápisy „Nabízíme vánoční cukroví “. Tesco má v nabídce necelé čtvrt kilo lineckého, pracen nebo ořechů za čtyřicet tři korun. Koupíte si to, které vám nejvíce chutná, na směs jsme nerazili. V současné době si zhruba procent Čechů vánoční cukroví objednává.


Aktuální trend se nadále rozšiřuje a lidé, kteří jsou časově vytížení, si vánoční cukroví kupují.

Právě teď je nejvyšší čas si ho objednat, protože někteří cukráři již nepřijímají objednávky. Každou objednávku cukroví a dortů připravujeme vždy čerstvou, po dohodě na tel. Přesně na to jsme mysleli, když jsme pro vás připravovali nabídku tradičního vánočního pečiva v obchodě Cukroví. Věnovali jsme pozornost výběru těch nejkvalitnějších cukrářek v malebném kraji Slovácko, pečlivě jsme připravili jednotlivá balení nejoblíbenějšího cukroví a postarali se o to, abychom našim zákazníkům poskytli tu nejlepší péči.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Pečení a výroba: vánoční cukroví. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Recepty na cukroví obohatí vaší tvorbu, jistě najdete nové a zajímavé nápady. Cukroví vánoční , linecké, svatební nemusí být jen takové, co znáte …. Ať už to první nebo to druhé, máme pro vás spoustu receptů na jednoduché i náročnější vánoční cukroví , ze kterých si jistě vyberete!


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Na zakázku Vám ve sjednaném termínu upeču praticky cokoliv, pokud to jen trochu půjde realizovat. Zájem o vánoční cukroví na zakázku stoupá každým rokem a letos cukráři-amatéři, kteří pečou v období před Vánocemi na zakázku, sledují až dvojnásobný nárůst poptávky. Podle hygieniků ovšem není taková výroba cukroví přípustná.


Výdej cukroví , štoly, makronky, sušenky je 20. O statní vánoční sladké vždy částky z Vaší konečné objednávky. Klasika na našich svátečních stolech rozhodně nesmí chybět, bez těch by Vánoce nebyli Vánocemi.

Přesto, nebo právě proto, vsadíme nejen na tradici, ale i na originální a neotřelé kousky. Protože rovnováha musí být zachována i při pečení cukroví. Letošních vánočních příprav už se nemůžeme dočkat.


Udělejte si poklidné Vánoce a ušetřete spoustu času. Nechte pečení cukroví na nás! Ochutnejte tradiční vánoční cukroví podle receptů našich prababiček, které je upečené z kvalitních surovin. Objednávky přijímáme do 30. Domácí vánoční cukroví na objednávku.


Za sezónu před Vánocemi upečeme kolem 2kilogramů vánočního cukroví a více už by bylo nad naše možnosti,“ podotkla vedoucí provozovny Renáta Bedrunková. O klasiku na včasnou objednávku není tedy nouze, lidé ale v poslední době žádají hodně i diabetické cukroví a takzvaně zdravé. Není proč váhat… Vyzkoušejte naše skvělé recepty na vánoční cukroví z mrkve!


Cukroví , kterému dodává příjemnou nasládlou chuť nikoli med či cukr, ale mrkev, můžete tvořit i ve slepované verzi. Použijte například domácí meruňkovou marmeládu. Ta si totiž s mrkví skvěle rozumí! Někdo se do pečení cukroví pustí sám, jiní spoléhají na cukráře.


Pokud dáváte přednost druhé variantě, je nejvyšší čas na objednávku. Kapacitu máme naplněnou tak z procent a budeme přijímat objednávky zhruba dnů ještě, uvedla majitelka olomoucké cukrárny Jarmila Štorková. Ořechové vánoční cukroví známe v pečených i nepečených variantách a existuje na něj opravdu velké množství receptů. Z nepečených variant, které budete mít hotové za pár minut, vám jistě zachutnají ořechové včelí úlky nebo polomáčené ořechové pralinky.


Další vánoční recept, který rozhodně nesmí chybět v tomto vývěru je recept na strojkové cukroví. Existuje mnoho receptů na strojkové cukroví , tedy cukroví připravené pomocí masového strojku s nástavcem na cukroví. Známe těsto ořechové, vanilkové, pudingové, kokosové … toto je recept na máslové těsto.


Nechybí ani jednoduchý recept na Masarykovo cukroví. Ve výběru najdete i zajímavé recepty na nepečené cukroví , které zvládnete připravit i na poslední chvíli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky