pondělí 23. září 2019

Ceník natěračských prací bez materiálu

Přehledný a jednoduchý ceník natěračských prací s možností poptávky natěračských prací od specializovaných firem na míru. Ceny jsou uvedené bez materiálu a jsou pouze orientační. Pokud vás také zajímá, jak se ceník natěračských prací aktuálně pohybuje, je třeba začít klasickou malbou, a to dvouvrstvou.


Výše uvedený ceník slouží pouze k orientaci, může se lišit v závislosti na charakteru, množství, kvalitě a stavu původních nátěrů. Přesné a konečné ceny s Vámi rádi projednáme osobně.

Upozornění-uvedené ceny jsou platné za ideálních podmínek (rovné velké plochy, výborný stav zdiva, dobrý přístup atd.). Cena roste úměrně se složitostí natíraných ploch, naopak u velkých rovných ploch je možné sjednat cenu nižší. Orientační ceny našich malířských a natěračských prací a dalších služeb najdete v našem ceníku. U nás zaplatíte rozumnou cenu za profesionálně odvedenou práci našich řemeslníků.


Tento formulář Vám pomůže předběžně a naprosto nezávazně určit cenu za vymalování (vytapetování atd.) Vaší místnosti obdélníkového tvaru. Berte prosím na vědomí, že ceník se může lišit podle mnohých faktorů. Je to například rozsah práce, lokalita či velikost firmy, kterou si objednáváte.

Ceník malířských a natěračských prací. Hodinová sazba také dle dohody. Tento ceník lakýrnických prací slouží jako nezávazná objednávka. Jednotkové ceny obsahují pouze samotnou práci bez materiálu.


Do jedné objednávky můžete vložit položky z ceníků různých profesí. V případě odsouhlasení nějakého z přihlášených řemeslníků k vaší zakázce vytvoříme i veškeré potřebné. Zednické práce se jinak počítají buď za hodinovou sazbu, kdy si řemeslníci většinou účtují mezi 2až 5korunam i, nebo jako sazba za metr čtvereční odvedené práce. Pokud si chcete udělat předběžný výpočet ceny malířských prací , myslete na to, že ceny jsou stanoveny tak, aby odpovídaly reálné místnosti s okny i dveřmi a tedy se od celkové spočítané plochy tyto prvky již neodečítají.


V ceně za mjsou účtovány dva nátěry, vyspravení děr a trhlin, použitý materiál. Cena je předběžná, pevnou cenu vám vyhotovíme na místě po zhlédnutí stavu podkladu a to zcela zdarma. Při tvorbě ceny je kalkulováno s množstvím prací , použitím druhu a značky materiálu , barevným řešením, vzdálenosti zakázky. Orintační ceník našich malířských a natěračských prací rm – malby včetně různých typů barev. Malířské práce bez materiálu.


Ceny zde uvedené jsou včetně, materiálu , dopravy, vyspravení prasklin a nerovností. Dále pak zahrnují sestěhování nábytku.

Zakrytí podlah, nábytku. U natěračských prací jsou složitější technologické postupy dle podkladů a podmínek. Nelze bez osobní prohlídky určit, jaký postup a druh materiálu je nejvhodnější.


I když zatím zkoumáme jenom ceník zednických prací bez materiálu , měli bychom mít jasno, jestli nabídka obsahuje DPH (daň z přidané hodnoty) a dovoz nářadí, co znamená běžný metr apod. Dohody o cenách jsou možné. Nejdříve zjistěme, jestli předložený ceník zednických prací zahrnuje DPH, anebo musíme ještě připočíst. Zde jsou ceníky klempířských a pokrývačských prací , pokud budete chtít, můžete si sami předběžně spočítat opravu či rekonstrukci staré střechy.


Uvedené ceny jsou pouze orientační, vždy doporučujeme. Díky němu se můžete zorientovat v cenách jednotlivých činností a získat tak přehled o přibližné ceně malování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky