středa 25. září 2019

Yenkee ysn 120

Yenkee ysn 120

Chladicí podložka pod notebook. Ventilátor s nízkou hlučností a LED podsvícením. Podložka váží jen 7gramů, přičemž je ergonomicky tvarovaná, takže se s ní stejně dobře pracuje, ať už ji máte položenou na stole nebo na kolenou.


Yenkee ysn 120

Tichý ventilátor neruší při práci a dá se kdykoliv vypnout. Na podložce najdete dvojici USB portů pro nabíjení a přenos dat. Tekintsd meg a termék információit. Black,Blue YSN 1Notebook Cooling Pads 2x USB, 1 LED backlight, 0. A, 720g, compare, review.


Ezeket én saját zsebből vettem és használom őket. Yenkee YSN 1a többi. Podložky a stojany k notebookům) Hodnocení produktu:. See all the product information.


Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Veškeré informace o produktu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Komfortní podložka pod notebook. Neklouzavý pracovní povrch. Iste oceníte aj jej kompaktné rozmery pre ľahký prevoz alebo možnosť nastavenia rôznych polôh, vďaka ktorým získate k práci na notebooku ideálnu výšku aj adekvátne zorný uhol.


Tenká a elegantní chladicí podložka vhodná pro přenosné počítače až do velikosti 17. Nízká hmotnost a ergonomický design umožňují její používání na stole nebo klíně, když sedíte nebo odpočíváte na pohovce nebo v posteli. Nízka hmotnosť a ergonomický dizajn umožňujú jej používanie na stole alebo lone, keď sedíte alebo odpočívate na pohovke alebo v posteli. Olcsó YSN1Notebook hűtők árak, akciók.


Vékony és elegáns hűtőalátét legfeljebb méretű hordozható számítógépekhez, laptopokhoz. YENKEE YSN 1vélemények. Podložka váži len 7gramov, pričom je ergonomicky tvarovaná, takže sa s ňou rovnako dobre pracuje, či už ju máte položenú na stole alebo na kolenách.


Na podložke nájdete dvojicu USB portov pre nabíjanie a prenos dát. Dočkáme se někdy popisků? Zajímala by mě hlučnost a jestli má. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.


Az alacsony súly és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy asztalnál ülve, vagy heverőn vagy ágyban pihenve az ölében használja. Detalii de livrare la magazin. Všechny otázky u nás najdete přehledně na jednom místě. Nevýhodou je taky fakt, že LED osvětlení není možné samostatně vypnout (a přitom svítí poměrně silně) a celá podložka trochu vibruje, což může být nepříjemné.


Yenkee ysn 120

Počítače, tablety, mobily…samozřejmá součást našich životů. Už jsme si zvykli, že jsou stále dokonalejší a chytřejší. Kvalita už dávno nestačí, rozhoduje design, tren styl. Chceme být jiní, odlišovat se, vystoupit z řady. Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme.


V případě nouze – mrazák, chladnička atd. Možná u hliníkového stroje by to bylo o něčem jiném, podobně by podložka mohla ulevit levným pasivním notebookům, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky