pátek 13. září 2019

Staromestske slavnosti 2016 program

Námestí Andreja Hlinku a Mariánskom námestí. Zostavili špeciálny program VEČER PRI DUNAJI zložený zo známych slovenských a českých piesní medzivojnového obdobia, ktoré preslávili F. Pavol Blaho, Viera Racková, R. Dvorský či Inka Zemánková. Letošní ročník je připraven na třetí srpnový víkend.


Hudba rozezní městys už v pátek 14.

Arakain, která vystoupí od 21. Internetové stránky a e-mail server pre mesto Žilina zdarma spravuje a technicky prevádzkuje spoločnosť MaM multimedia, s. Prevádzkovateľ má právo poskytovať na stránkach reklamný priestor tretím osobám. Program je skutočne pestrý a veríme, že si každý z Vás vyberie to najlepšie.


Kompletný program nájdete v priloženom plagáte. My Guitar“, natáčaný aj v Cvernovke. Po päťmesačnej koncertnej pauze ohlásil frontman a zároveň najstarší člen kapely, spevák basgitarista Michal Vasiľ, prácu na novom EP, obsahujúcom výlučne piesne spievané po slovensky.


HAPPYBAND ORCHESTRA je zložený z profesionálnych hudobníkov a vzťah k swingu nás priviedol vytvoriť samostatný párty program pod názvom SWING PÁRTY SHOW.

Staromestské slávnosti. Nezabudnuteľné melódie prerobené do nových aranžmánov sú zárukou, že tanečný parket na Vašom evente bude vŕzgať pod náporom energických tanečníkov. Igora Chomu Štvrtok 26. Milí Žilinčania a návštevníci nášho mesta, mesto Žilina poriada už XXII. Nájdete tu taktiež prihlášky, podmienky výberového konania, rozmiestnenie stánkov a pod.


Ulice a námestia starého mesta sa od štvrtka 29. Pripravený je slávnostný sprievo veľký ohňostroj, bohatý hudobný program , široká ponuka rozmanitých remeselníckych výrobkov a množstvo sprievodných podujatí. Mesto Žilina pozýva na XXII.


Oficiálne stránky mesta Žilina. Informácie zo samosprávy, regionálne spravodajstvo, šport. Takto aj Vy môžete pomôcť kultúrnym a športovým akciám v Žilinskom kraji a informovať svojich priateľov.


Event in Zilina, Slovakia by Žilinak. K people interested and 7. Slavnosti se konaly těsně po svátku svatého Martina na pražské náplavce. Vzhledem ke snaze Ministerstva zemědělství ČR o podporu tradiční domácí produkce i letos převzal záštitu nad slavnostmi ministr zemědělství Marian Jurečka.


Tipy na výlet, tipy na víken kultúra a zábava - Kam na výlet v Žilinskom kraji, víkendové tipy, akcie a podujatia v kraji, skanzeny, festivaly ai. Plakát Těšíme se na vás! Medická záhrada - Leto pre deti Vstup na všetky predstavenia je voľný.

Hlavnými organizátormi, okrem mesta Žilina, bol Zbor. Stanislav Thomka Kultúra , Najnovšie správy , Všetky správy Už tento týždeň sa mesto Žilina a jeho obyvatelia dočkajú XXIII. Aktuálne Komentár Trhy ľudových remeselníkov, kultúrny program , výstavy a súťaže ponúkne 24.


Piatkový program otvoril pokus o prekonanie slovenského rekordu. Hlinkovom námestí začali schádzať ľudia s červenými nosmi a bublifukmi. Nebojte sa, nešlo o výsledok nadmerného požitia alkoholu. Klaunské nosy vyčarili úsmevy nielen na tvárach ich nositeľov a okoloidúcich, ale aj detí v nemocniciach. Sobotní program zpestří Doudleban, Bryčka, Chodovarka, Jožka Šmukař, Schovanky a kapela Bluesberry.


Pohádkové království navíc pořádá Buchtobraní a Koláčobraní. Soutěžní buchty a koláče mohou zájemci nosit do hodin do holašovického infocentra. Jako bonus získají vstup zdarma na slavnosti.


V sekci Novinky e-mailem si můžete zaregistrovat svůj e-mail, pokud chcete dostávat aktuální informace. Remeselnícke trhy a bohatý kultúrny program ponúkne od štvrtka 30. Budeme rádi pokud nám do diskuze napíšete svůj názor na současnou podobu Chodských slavností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky