pondělí 23. září 2019

Řeznický špalek prodej

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů řeznický. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám profesionální gastro řeznický špalek na kovovém podstavci.


Kvalitní provedení, výborný stav, pro použití v gastronomii. Je pevný, má stabilní podstavec,. Ostatní - Reznicky spalek bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pohyblivé ocelové rampy Ausbau pro skladu.


Možnost regulování výšky za pomoci hydraulického systému (od do 1cm), velká platforma. Kč , Pardubice Starožitný řeznický špalek Stáří cca 1let. Kč , Ostrava Řeznický špalek Vrchní část mírně poškozena, viz foto.


Kč , Praha Dřevěný řeznický špalek 60x60xcm.

Nabízím dřevěný špalek , určený ke zpracovávání. Stejně jako se porcování velkých kusů masa neobejde bez pilky na kosti, sekery na maso, kvalitních nožů, rukavic, tak se neobejde ani bez kvalitních špalků pro porcování masa. Masodesky jsou nezbytnou výbavou každé domácí kuchyně i gastro provozů.


Herold řeznické potřeby s. Bukové špalky stáhnuté ocelovým dotahovatelným páskem, prošroubované Pevná, bytelná konstrukce pro nejnáročnější provozy Rovný profil špalku snadno zabudovatelný Dokonale provázání a výběr dřeva zabra. Kompletní nabídka řeznických potřeb včetně příslušenství pro malé i velké provozovny. Garance nejvyšší kvality, nejnižší ceny a dodání do hodin. Dům a zahrada - Reznicky spalek bazar. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. STANDARD vyrobený ze speciálního bukového dřeva o tloušťce 1mm. Doporučený na krájení a rozbíjení masa. Odolný dřevěný podstavec zajišťuje stabilitu při práci. Prodáme kus Automatický stohovač sít na vozíky s dopravníkem.


Ze zrušeného investičního projektu nabízíme k odprodeji nevyužité vybavení pro výrobu těstovin. Prodám kvalitní řeznický špalek , v dobrém stavu,téměř nepoužitý. Přečtěte si více informací.


Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt.

Jsou velmi odolné a stabilní během provozu a lze je použít, v profesionální kuchyni, domácí kuchyni, v řeznictvích nebo malých obchůdcích. Nutné vyspravit praskliny mezi špalíčky, jinak je v dobrém stavu. Tento řeznický špalek je pevný, má stabilní podstavec, použitá kva.


Bukový řeznický špalek je stáhnutý nerezovým páskem s možností dotáhnutí. Plastový špalek na maso MSP 88.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky