čtvrtek 12. září 2019

Dřevěné nábytkové nohy

Nabízíme dřevěné nábytkové nohy , nohy k nábytku. Nábytkové nohy , nohy k nábytku, dřevěné nábytkové díly. Celkem ks, cena Kč Uživatelské menu.


Dřevěné soustružené nábytkové nohy č. Hranatá nábytková noha R-rozměr 1x 1mm , v - mm Noha č. Jejich přítomnost a tvar určuje celkový vzhled nábytku.

Soustružené nohy skříně a nohy nábytku vyrábíme většinou z. Zde najdere nábytkové kovové, hliníkové, dřevěné a plastové nožky pro Váš nábytek. Elektrozásuvky kabelové průchodky Kontejnery Orga Aer Nohy a kolečka kolečka kluzáky pohledové nožky Rektifikační nožky. Posíláme v přírodním provedení, bez lakování nebo moření. Kovové, plastové a dřevěné nožky k nábytku, pod skříně, komody, koupelnový nábytek, gauče. Všechny nohy jsou stavitelné, tzn.


Když se vám u oblíbeného stolku ulomí nábytková noha, tak ho hned nemusíte vyhazovat. Vyberte si novou nábytkovou nohu a vdechněte stolku nový život.

Nožky pod nábytek, Kutilstvi. Kloubová plastová nožka černá, do otvoru o průměru 13xmm. Díky kloubu je možnost přizpůsobení sklonu podlahy.


V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. V interiérech restaurací jsou vhodné. A zároveň nábytek dotvořit i designově. Tvarem a výškou nožek, materiálem (plast nebo kov) a samozřejmě barevným provedením a nosností. Proto je naše nabídka velmi pestrá.


Mnoho nožek má v sobě přidaný. Tento typ je nabízen ve smrkovém nebo borovém provedení bez povrchové úpravy. Každá noha je schopna unést 1Kg. Stolová noha tvoří základní desingnový prvek všech pracovních i jídelních stolů. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ nebude možné zboží zasílat na dobírku nebude možná platba přepravného v hotovosti rádi bychom Vás informovali, že vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni od 17.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Kovová madla mají v místě připevnění vnitřní závit Ma montují se ze zadní strany dvířek šroubem M dřevěné a plastové úchytky většinou pouze otvor a připevňují se vrutem. Některé obsahují závitovou vložku Mpro přichycení šroubem.


Hliníková nožka hranatá, výška 1mm, provedení elox. OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Naše nabídka stolových noh je široká a uspokojí vaše požadavky v maximální míře. Stolové nohy mají kruhový nebo čtvercový průřez. Pant polonažený s tlumením a podložkou na vrut.


Průměr mm, rozteč šroubků mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky