čtvrtek 19. září 2019

Ostřička vrtáků

Ukázka ostření vrtáků na ostřičce VDG-13A. Learn How to Make RAISED PANEL DOORS With solid wood. Elektrická ostřička nožů a vrtáků 96W Elektrická ostřička nožů a vrtáků s výkonem W. Součástí stroje jsou tři moduly pro různé způsoby ostření.


První modul slouží na ostření.

Nástrojová bruska Optimum GH 20T, na vrtáky, elektrody, soustružnické nože, hroty. Ostřička vrtáků GBS 80. Broušení nebo tvarování špiček spirálových vrtáků typu HSS, HSS E, CrV, WS (Ø - mm) v podmínkách domácích dílen, chat, chalup apod. Tuto ostřičku vrtáků jsem vybral kvůli velmi dobrým referencím v diskuzích. O to bylo větší zklamání po nabroušení prvního vrtáku.


Poprosil jsem tedy známého, ať ostřič vrtáků Güde GBS odzkouší on. Na druhý den mi ji přinesl se stejným výsledkem.

Profesionální ostřička pro vysoce náročné uživatele. Pro vrtáky od - mm. Precizní, bezúdržbová se čtyřbodovým lineárním vedením, posuvným systémem s jehlovými ložisky, nastavitelná.


Brusky na vrtáky jsou určeny k broušení vrtáků na dřevo i kov a mají možnost nastavení úhlu pro veškeré typy spirálových vrtáků. Jsou určeny k připevnění k povrchu, tedy k pracovnímu stolu. V naší nabídce naleznete brusky na vrtáky s širokou nabídkou typů, značek a bohatých vlastností, ze kterých si jistě vybere každý.


Objednejte si u nás ostřičky vrtáků , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Vhodný pro nejběžněnší velikosti a typy vrtáků , samostředící. Nucený postup broušení a proto jednoduchý na obsluhu.


Automatické broušení vrcholu vrtáku díky profilovanému brusnému kotouči. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Praktická ostřička vrtáků , určená k broušení nebo tvarování špiček spirálových vrtáků typu HSS, HSS E, CrV, WS (O 3›mm) v podmínkách domácích dílen, chat, chalup apod.


Taková široká škála velikostí umožňuje ostření nejčastěji používaných vrtáků. EXTOL CRAFT Bruska na vrtáky s náhradním kamenem 620. Brousí HSS (není vhodná pro SK vrtáky).

Přesná ostřička na vrtáky. Příslušenství: ks kleštin, držák kleštin (kleštinový upínač má opěrné kuličkové ložisko, které zaručuje, že se vrták při utažení nemá snahu pootočit), brusný kotouč CBN, klíč imbus pro výměnu kotouče. Robustní motor s klidným chodem. Nejprodávanější typ - přesná ostřička na vrtáky. Popis: Stroj pro rychlé a přesné broušení vrtáků profesionální kvality.


Každé jiné použití mimo tento rámec je považováno za použití nepřiměřené účelu a za vzniklé škody nenese zodpovědnost ani výrobce, ani dovozce, nebo dodavatel. Elko ostřič vrtáků - Technická data. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky