čtvrtek 2. května 2019

Výrobky z pet lahve

Výrobky z PET lahví Pavla Juhosova. Unsubscribe from Pavla Juhosova? PET lahve a udělat si pěkné vánoční ozdoby za minimální náklady. Vyrobte si z nich dekoraci, domeček pro panenky nebo uzávěr na sáček s potravinami. Tipy na jednoduché výrobky z použitých PET láhví.


Kutilství je o fantazii a lidské zručnosti.

Není žádným tajemstvím, že české kutilství nezná hranic, a tvoření z odpadu není výjimkou (inspiraci najdete v seriálu „ Tvoříme beze zbytku “). Na začátku výrobního procesu je polyethylentereftalátový granulát, který se roztaví a vylisuje se z něj takzvaná preforma – výlisek, který na první pohled připomíná zkumavku se závitem. Jen za minulý rok se prodalo víc než 4PET lahví, zatímco před deseti lety to bylo jen 3miliard.


Zemi hrozí, že bude plastovými lahvemi zamořená. Naštěstí se dají petky. Skoro každý pije limonádu z plastových láhví a pokud dáváte přednost těm dvoulitrovým, tak se vám na konci měsíce musí nashromáždit velké množství prázdných lahví.


Věděli jste ale, že se PET láhve dají použít na spoustu úžasných věcí? Vůně piva slimáky přiláká, nalezou do lahve , ven se ale už nedostanou. Přečtěte si i další tipy, jak bojovat se slimáky.

Proutěné výrobky z PET lahví. Pokud jste si někdy vyzkoušeli vyrobit proutěný košík nebo jiný výrobek z proutí, pak víte, že nákup materiálu není nejlevnější. Jaké výrobky se z PET lahví zhotovují?


Nešetrné zacházení s drahou surovinou. Jsou krásně průsvitné, tvarově téměř dekorativní, netříštitelné, dostatečně pevné a neovlivňují chuť obsahu. Takové jsou nápojové lahve z materiálu PET (Polyethylenterephthalat), což je umělá hmota ze skupiny polyesterů. Projekty ve kterých se recyklují nepotřebné předměty jsou vždycky skvělé. Obzvlášť když jde o plastové lahve , které patří k těm horším nerozložitelným odpadkům.


I proto si zaslouží všechny projekty z plastových lahví svůj vlastní článek. Nemusíte je ale vyhazovat do koše nebo do tříděného odpadu. Zapojte fantazii, přizvěte třeba i své potomky a vyrobte si z nich přenosný záhonek, krmítko pro ptáčky, dekoraci nebo uzávěr na sáček se sypkými potravinami.


Inspirujte se nápady, které jsme pro vás na zahraničních. Zobrazit celou galerii. Podívejte se na další nápady na téma Řemesla, Recyklace plastů a Nápady. Pokud využijete uzávěr od PET láhve v kombinaci s praktickým sáčkem, uvidíte, že řešení bude za pouhou kačku.


Vhodná je i dóza z přepůlené PET láhve. Sáček protáhněte vnitřkem tohoto torza až do hrdla a přetáhněte přes jeho okraje. Nádherná nástěnná mozaika z plastových víček.

Prohlédněte si tipů na zajímavé výrobky z PET lahví a zjistěte,. PET láhev vymyjte, uzavřete víčkem, do boční strany vytvořte otvory pro. Dobrým pomocníkem jsou víčka od PET lahví.


Impression jet d’encre amis éléphant d’une peinture aquarelle originale par Eric Sweet (original a été vendu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky