pátek 10. května 2019

Diy hrnek lihovkou

Jednoduchý návod jak se dá vytvořit originální nápis na hrneček. Co jsem k tomu potřebovala: 1. Unsubscribe from A Cup of Style? Creative DIY Ideas That Will Take Your Home To The Next Level - Duration: 10:46. Dneska jsem si pro vás připravila video DIY podle Renat - sobí hrneček.


Snad vás video bude bavit. Pak se s tím, jako vždy, nebudeme mazat a šlehneme to izolepou rovnou na hrnek :) Poté využijeme, většinou nenáviděné, vlastnosti lihovek – propíjet se papírem skrz na skrz. Hezky obtáhneme text na předloze tak, aby se lihovka propila na hrnek (některé čáry jsem obtahovala třeba 3x). This video is unavailable.


Malované hrnečky (DIY mugs) LadySasetka DiY. Get without the ads. Skip trial month free. Naučíte se uháčkovat čepičku, hračky a další zajímavé výrobky.


Všechny návody na háčkování zde. Malá ukázka, jak si doma potisknout tričko. Jakmile se přestaneme ptát, je konec, říká moderátor Hyde Parku Civilizace Daniel Stach - Duration: 32:49. Vlastnoručně vyrobený dar je vždy lepší, než něco koupeného.


Zvlášť pro někoho, kdo má všechno, bývá těžké něco koupit. Nic se nevyrovná dárku, kterému jsme věnovali čas při jeho výrobě. Ať už hledáme něco speciálního pro rodiče, přátele nebo někoho nám blízkého vždy vymyslíme skvělý dárek!


Líný hrnek je naprosto výstižný název pro tento jedinečný hrneček. Kromě pěkného designu vás potěší jednou velmi neobvyklou funkcí - váš nápoj totiž umí zamíchat úplně sám! Nyní již nemusíte špinit lžičku a namáhat se mícháním kávy.


Hlavní a nejdůležitější věc, na kterou nesmíte při malování na sklo, porcelán či keramiku zapomenout, je fakt, že pracujete s povrchem, který nenasává barvu. Turn your used dryer sheets into this DIY Homemade Gift: Fragrance Sachets. An added DIY tassel keeps it fun and festive. Krásný modrý hrnek na nejrůznější nápoje! Ideální doplněk na cestování autem, vlakem nebo autobusem, ale také perfektní na stůl do kanceláře.


Hrneček je vybavený ochranným víčkem. Je vhodný na čaj, na kávu ale i na studené nápoje. Celkový objem je litru.


Ta zrzavá teda není zas tak moc vánoční, ale nějak se tam vetřela a nechce odejít pryč. Nakupovala jsem a bylo to bezva. Hrnek - snad každá holka má ráda čaj, horkou čokoládu, kakao, kávu či jiný nápoj. V tom případě je skvělá volba jí vyrobit hrnek.


Ale ne tak ledajaký upravíte si jej přesně pro ni. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hrnek pro fotografy Vytřete ostatním fotografům zraky, ti budou zírat, až uvidí, že si lijete kávu do vlastního objektivu. Tento pin objevil(a) Janina Pavlíčková.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. High quality American Horror Story gifts and merchandise. V kategorii dárky pro ženy najdete krásné, originální dárky. Stylové dárky pro ženy za super ceny.


The Four Seasons Birch Tree Collection: Winter, Spring, Summer and FallPersonalized mugs perfect for those who love nature and coffee.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky