pondělí 20. května 2019

Penzion jiřinka dolní moravakrálíky

Tato dřevem provoněná roubenka nadchne především milovníky. Jiřinka se skládá z hlavní budovy penzionu s jedenácti. Kromě komfortního ubytování nabízí penzion vlastní wellness centrum. Nabízí jedinečnou příležitost sloučit komfortní ubytování se.


U Bohouše (možnost stravování). Ve dvou nebo s rodinou na horské chatě Chata U Slona. Nový wellness penzion s nadstandardními apartmány a moderními chatami s krbem. Ubytování v horské chatě přímo u sj. Nadstandardní ubytování v resortu u pohoří Králický sněžník a Jeseníky.


Check-in je možný od 16:do 20:00. Pokud víte, že nestihnete v den příjezdu dojet do 20:0 kontaktujte recepci. Po domluvě Vám paní recepční nechá klíče v. Nejlepší rodinná dovolená s dětmi na horách. Poznejte nejlepší rodinný hotel v České republice.


Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. Je vhodný především pro dovolenou rodin s dětmi, kterým je k dispozici bazén, dětské hřiště, zookoutek s řadou domácích zvířátek, které potěší zejména nejmladší členy rodiny. Nabízí široký sortiment studených i teplých alko i nealko nápojů a je doplněn rychlým občerstvením. Najdete zde to nejlepší místo pro vaši relaxaci, odpočinek s možností různých sportovních a wellness aktivt během celého roku. Wellness ubytování v okolí Horský hotel PROMETHEUS.


Garance stejné nebo nižší ceny. Aktuální katalog firem v kategorii ubytování Králický Sněžník Pardubický kraj. Jsme krásný rodinný penzion. Naším hlavním cílem je zprostředkovat Vám co nejpříjemnější pobyt v našich chalupách nebo našem pensionu Slunný dvůr.


Před odjezdem si ještě užijete sjezdového lyžo-vaní v místních moderních lyžařských areálech. Naše hory nabízí několik stupňů obtížnosti, takže si vybere každý. Nabízíme ubytování v plně vybavených apartmánech s ložnicí, obývacím pokojem s kuchyňkou, samostatnou toaletou a oddělené WC.


Všechny apartmány jsou vybaveny WiFi. Každý obývací pokoj navíc má rozkládací sedačku pro uložení osob. Optimální plná kapacita penzionu je osob, maximální kapacita penzionu je osob. Vedle penzionu je vybudovaný altán s krbovištěm pro posezení v letních.


Day 3: Before departing, enjoy some downhill skiing at modern local ski centres. The mountains here offer varying degrees of difficulty to suit all standards. Dolní Morava Skiareál Velká Morava 46.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky