pátek 31. května 2019

Koupelny ptáček jinočany

Navštivte jedno z našich koupelnových studií! Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor! Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky i instalatércentra nadále fungují v omezené provozní době, koupelnová studia jsou od 14. Koupelny Ptáček , děláme koupelny , ve kterých se žije. Největší galerie koupelen v ČR.


Naše nabídka zahrnuje nejen úplný sortiment z oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - KOUPELNY , ale také služby s tím spojené. Koupelnové studio Unhošť je jedno z nejmodernějších koupelnových studií v ČR. Na ploše přesahující 3mzde naleznete více než vzorových koupelen. Ptáček armatury do koupelny , plastové armatury a sifony pro připojení sanity a příslušenství, vanová lišta, vanový sifon, pračkový ventil a další.


Voda, topení, plyn, obnovitelné zdroje. Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Kontakt na centrály společnosti. Na této stránce naleznete kontakt na centrály společnosti Ptáček - velkoobcho a. Provádíme rekonstrukce koupelen i celých bytů a s. Zároveň děkujeme za doporučení firmy pana Milana Hanzáka, se kterou jsme byli velmi spokojeni.


Prodej vybavení, koupelnového nábytku, van, sprchových koutů,. Jinočany , Ptáček - velkoobcho a. VŠECHNY NOVÉ BYTY z nabídky developerských projektů LEXXUS a zajímavé nabídky od našich sponzorů! Kúpeľne Ptáček – to sú kolekcie.


Vážení zákazníci, na našich specializovaných prodejnách Outlet naleznete jak zboží doprodávané, tak zboží z různých výstav a veletrhů, zboží vyřazené při rekonstrukci kójí na koupelnových studií, které vyprodáváme s výraznou slevou až z původních doporučených cen výrobce. KOUPELNY Ptáček , síť koupelnových studií po celé ČRSR. Poskytujeme profesionální poradenství, návrh a dodávku koupelen, ve kterých se žije!


Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Společnost Ptáček - velkoobcho a. LÍDREM na trhu v oboru topení, voda, plyn, inženýrské sítě a koupelny s více než 27-letou tradicí. Disponujeme širokou sítí poboček v České a Slovenské republice. Twins od výrobce Kolo dodá koupelně jasné linie. Využití moderní technologie umožnilo vytvoření výrazných tvarů umyvadel Twins a tento styl si drží umyvadlové skříňky a zrcadla stejné značky.


Na tyto jednoduché moderní linie navazuje i sprchový kout značky Roltechnik. Novinky ze světa Akademie. Nenechte si ujít informace o nových školeních pořádaných firmou Ptáček. Designové radiátory od švýcarského výrobce Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


PTÁČEK -VELKOOBCHOD , a. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Vaše značka pro koupelny a topení. Zde naleznete mapu se seznamem prodejních míst, prodávající revizní dvířka ZAVRZ.


Vanová zástěna oboustranně otevíratelná s pevnou částí. Malá vanová zástěna TVje vyrobená z 6mm bezpečnostního skla. Má minimalistický design, je bezrámová a záměrně bez madla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky