středa 22. května 2019

Jak vyrobit větrník

Jak vyrobit větrník z papíru. Ozdobte jimi zahradu, až budete pořádat letní oslavu, nebo si užívejte pohled na děti, okouzlené měnícími se barvami. Jednoduchý video návod na vytvoření větrníku. Pinwheel of paper, carton. Simple instructions suitable for the seizure of children.


Jak vyrobit větrník

Udělejte osm čepel větrník z papíru. Vytvořte pinwheels řezáním trojúhelníkové výstupky do papírového čtverce. Větrník točí když vystavený k pohybu vzduchu.


Doposud to děti neomrzelo, tahaly se o něj - museli jsme vyrobit ještě jeden a náhradní pro půjčování. Jak dokáže taková jednoduchá věcička děti zaujmout. Dali jsme ho za okno a když je vítr tak se točí. Nyní si na lahvi asi v půlce naznačte místa, kam budete lopatky (odříznutá dna) lepit.


Odměřte je pečlivě tak, aby byly ve stejné vzdálenosti od sebe, a větrník tak byl dobře vyvážený. Na označená místa postupně naneste lepidlo a všechna čtyři dna přilepte tak, jak to vidíte na úvodním obrázku. Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí! Pokud máte spoustu zbytečných plastových lahví, pak byste měli určitě sledovat toto video!


Sdílet se svými přáteli nádherné nápady z plastových lahví! Hudba: Musiquarius - Running. Potom na něj postupně navlékáme poloviny rohů čtverce a nakonec ho provlékneme dírkou uprostřed čtverce. A teď už jen, aby zafoukalo!


Jak vyrobit větrník

S naší malou pomocí zvládne větrník udělat i dítě, případně vnouče. A budou-li je vyrábět sami sobě pro radost dospělí, mohou jich v blažené pošetilosti nadělat tolik, kolik seženou tyček. Jsme spíš nešikovní, ale větrník se nám docela vydařil.


Foukej, foukej, větříčku – jak vyrobit papírové větrníky Na větrník – slunečnici – si vystřihneme díly podle obrázku, okvětní lístečky ohneme jak je naznačeno a vlepíme prostředek. Sklopné polovina trojúhelníků aktivního centra města na náměstí vytvořit malé větrné tunely. Na drát navlékneme korálek a podložku z dřevěného kolečka nebo slepenou z více papírových, potom květ a opět korálek. Nikdy jsem ještě nezkoušel vyrobit větrník z pet lahve.


Jak vyrobit větrník

Být tebou tak se zkusím podívat na jestli tam není video jak vyrobit větrník z pet lahve. Zkoušeli jste klasický větrník , ale po čase byl neúčinný? Zkuste si vyrobit ze dřeva dekoraci v podobě ptáka s křídly poháněnými větrem. Je pravda, že na výrobu takového plašiče musíte být trochu manuálně zruční, výsledek se ale vyplatí.


Nejen, že vás falešní ptáci zbaví těch živých, zároveň vám zahradu. Znamená to tedy, že pokus jste zdraví, nemusíte nosit roušku? Není to pravda - jak totiž můžete vědět, že jste 1 zdraví a koronavirus nemáte?


První příznaky se mohou objevit klidně až po 1-týdnech. V tomto článku najdete podrobné návody jak si vyrobit roušku. Videa, návody “udělej si sám” a odkazy na FB.


Sušice, největší překážkou bylo sehnat gumičky a vázačky k rouškám, jejich výroba při množství 5ks na osobu by trvala věčnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky