čtvrtek 16. května 2019

Klimatické třídy mrazniček

Při výběru ovšem klimatickou třídu zvážit doporučujeme. Budete-li mít chladničku či mrazničku dlouhodobě v chladné spíži, měla by každopádně být z klimatické třídy SN (od °C). Pokud je venkovní teplota mimo doporučený rozsah, roste spotřeba energie a výrobek nemusí správně fungovat.


Právě na jejich základě se liší jednotlivé řady mrazáků mezi sebou. S tím vším vám poradíme prostřednictvím následujících řádků. A nakonec vám sdělíme ještě průměrné ceny související s. Klimatická třída stanovuje omezení spodní i horní teplotou.


Jestliže jsou v technické specifikaci přístroje uvedeny třídy dvě a více, znamená to, že je určen pro celý rozsah uvedených klimatických tříd. Například pokud je uveden rozsah klimatických tříd SN-N-ST může přístroj pracovat při teplotách - 38°C. Je-li vnitřní teplota spotřebiče mimo doporučený rozsah, negativně se to projeví na spotřebě elektřiny a. Výběr místa, kam umístíte chladničku, byste s ohledem na její spotřebu neměli podceňovat. Na místě, kde většinu dne praží slunce, by mohlo dojít k jejímu přehřátí a poškození. V blízkosti radiátoru či v klasicky vytopené místnosti by se musela mraznička při produkování nízké teploty více.


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Za rok spotřebuje cca 1kWh a bude vás tak stát zhruba 5Kč. Průměrná spotřeba v době vzniku recenze byla cca 1kWh, které vyjdou přibližně na 7Kč.


Dobrého standardu se drží v případě třídy mrazení. Každý model mrazáku je podle ideálních vnějších teplotních podmínek pro provoz zařazen do konkrétní klimatické třídy. Ty jsou značeny zkratkami T, ST, N, SN. S rostoucí okolní teplotou roste i spotřeba energie na provoz mrazáku.


Pokud bude chladnička umístěna na místo, kde se během roku (ZIMNÍ OBDOBÍ) okolní teplota bude pohybovat v rozmezí - °C určitě zvolte chladničku s označením SN. Jeho spotřeba za den je 5kWh a za rok pak přibližně 2kWh. Vnitřní boxy jsou dokonale uzavíratelné, tudíž z nich neuniká při otevření spotřebiče ihned chlad a mrazák tak šetří energii. Díky průhlednosti čel boxů na první pohled i bez nutnosti otevírání a zdlouhavého.


Indikátory klimatické třídy jsou pro všechny výrobce chladniček a mrazniček stejné, bez ohledu na zemi výroby. Označení jsou uvedena v dokumentech (pokyny) nebo na štítku, který je umístěn vně nebo uvnitř skříně. Rozdíl mezi různými klimatickými třídami. Modely mohou mít konstruktivní rozdíly: Výkon kompresoru.


Víte, který je nejvýkonnější a jak se liší skříňový mrazák a pultový mrazák? Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mrazák. Jednotlivé modely mrazniček se ale liší různými parametry.


Postupně si je projdeme, abyste si do své domácnosti vybrali mrazničku, která bude nejlépe vyhovovat potřebám vaší domácnosti. Porovnáme typ konstrukce a poradíme vám při výběru objemu a klimatické třídy. Jistě vás bude zajímat i spotřeba mrazničky.


Proto Liebherr vyvinul technologii FrostProtect. Výber miesta, kam umiestnite chladničku, by ste s ohľadom na jej spotrebu nemali podceňovať. Na mieste, kde väčšinu dňa praží slnko, by mohlo dôjsť k jej prehriatiu a poškodeniu.


Nabízíme bohatou nabídku šuplíkových mrazáků, truhlicových mrazáků i vestavěných mrazáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky