pátek 3. května 2019

Patrovy stojan na dort

Otočný stojan na dort. Chystáte dort na narozeninovou oslavu a pokaždé přemýšlíte jak dort nepoškodit při zdobení? S otočným stojanem na dorty budete mít vždy krém nanesený rovnoměrně po celém dortu. Pomocí jedné ruky talíř otáčíme a druhou rukou zdobíme.


Na talíři i servírujeme. Stojany na dorty jsou jednoduché, ale zároveň jim nechybí vkusnost. To stojany na cupcake jsou daleko rozmanitější.


Samozřejmě, že je možné si pořídit i jednoduchý cupcake stojánek, ale kdo chce od designu trochu více než jen strohost, ten sáhne po zdobnějším typu. Dobrý den, sháním stojan na dort , nejlépe k zapůjčený a nebo levně na prodej. Nechce se mi kupovat drahý stojan , který pak už ani nevyužiji. Etažér je vyroben z bílého a velmi lehkého plastu.


Tento stojan na dort je ideální pro prezentaci krásných dortů,. Patrový stojan na cukroví v dřevěném provedení umožňuje servírovat sladkosti v dětském bistru stylově. A co teprve dortové stojany a originální etažéry na cukrovinky a ovoce, které hned při prvním pohledu svádí k mlsání? Ušetřete místo se stojánky. Máte v kuchyni málo místa?


Vyřešte to elegantním způsobem a pořiďte si třeba stojánek na hrníčky, na talíře, nosič na sklenice nebo stojánek na ubrousky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Designový stojan vhodný na dort a muffiny, cupcake nebo například chlebíčky. Ideální při pořádáni svateb, rautů nebo firemních večirků, kde ušetří místo na stole a příjemně doplní atmosféru.


Dortový stojan z plexiskla - patrový. Stojan je vyrobený z průhledného plexiskla. Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné tento stojan použít také na třípatrový dort tzn.


CZK Plastový stojan excentrický - patra. K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal podobné produkty. Cukrářka tak může volně otáčet zdobeným dortem a jednoduše zdobit zrovna tam, kde potřebuje - odpadá tak namáhavé zvedání dortu a jeho neobratné otáčení na klasické, neotáčivé, podložce. Na otočný stojan lze umístit průměrově větší podnos a zdobit tak i velké dorty zcela bez problémů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Orion Plastový servírovací otočný stojan na dort průměr cm. Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. Ahoj děvčata, marně googluju a sháním min.


Přitom občas takový na fotkách dortů zahlédnu, ale nemohu v žádném e-shopu najít. PAPÍROVÝ STOJAN PUNTÍK PATROVÝ. Třípatrový stojan je vyrobený z pevného kartonového papíru, který je potištěný puntíky. Využijete ho jako praktickou dekoraci na svatbách, oslavách, večírcích apod. Můžete na něj naskládat muffiny, košíčky, cupcakes a další dobroty.


Zdobení na dorty cukrové sypání, Zdobení na dort vločky, Zdobení na dort srdce a srdíčka,. Domácí cukrářské stojany pod dorty a dezerty. Profesionální dortové točny pro prezentaci dortů na úrovni. Stojanem prezentujete dorty, nebo minidezerty a cupcakes.


Na stojany můžete umístit finger food a další slané delikatesy, které vyniknou na každé party a rautu. Nabízíme stojany všech cenových kategorií. Na podnosu dort rovnou servírujte.


Můžete použít také k servírování zákusků, chlebíčků, ovoce, a dalších laskominek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky